Missä TOKYO luuraa?

Fyysisesti TOKYO toimii tällä hetkellä Otaniemen kampuksella. TOKYO on alati siellä, missä sen jäsenetkin, mutta voimme silti sanoa toimintamme keskittyneen muutamaan pysyvään lokaatioon:

TOKYOn tilat Otaniemessä

TOKYO Space sijaitsee Otaniemessä, Otakaari 1 Y-siivessä, vastapäätä OpiskelijaHubia. Space on olohuone kaikille tokyolaisille ja sopii vapaaseen hengailuun, kokouksiin tai tilaisuuksiin.

TOKYOn palvelupiste sijaitsee TOKYO Spacella. Piste on auki maanantaisin 12-14. Palvelupisteellä voit tavoittaa TOKYOn hallituksen ja hoitaa jäsenasioitasi kasvotusten, saada neuvontaa, tai vaikka ostaa TOKYOn romppeita. Kahviakin voi olla tilanteen mukaan.

Kipsari, eli TOKYOn omistama opiskelijaravintola, baari ja kahvila, on niistä ensimmäinen. Kipsari sijaitsee Otaniemessä Väre-rakennuksessa, pääovesta sisään ja isot portaat alas. Kipsari tarjoilee herkullista kasvis- ja vegaaniruokaa, suosien ruoissaan luomua ja reilua kauppaa sekä pyrkien olemaan mahdollisimman ekologinen ravintola. Kipsarilla on myös omat nettisivunsa ja Facebook-sivu.

Studio Kipsari on tammikuussa 2018 avattu kahvila/ravintola Otaniemessä, Aalto Studiosin tiloissa Otakaari 7 B:ssä. Kasvis- ja vegaanilounasta on tarjolla arkisin klo 11- 14:30 välillä.

Ja mites nettihommat…

Tottahan meidät nyt, kahdettakymmenettäensimmäistä vuosisataa elettäessä, löytää myös internetin ihmemaasta.

Ensinnäkin, olemme Facebookissa:

Ja sitten! Tsekkaapa nämäkin:

Loppuun todettakoon, että lähetämme joka ikiselle TOKYOn jäsenelle joka kuukauden alussa jäsenmailin. Hommahan tosiaan toimii myös toisin päin, eli jos on mitään hätää tai huolta tai vaikka kehitysehdotuksia TOKYOn toiminnan suhteen, älä epäröi, vaan heitä meitä maililla hallitus (att) tokyo.fi