Tapaturmavakuutus

TOKYOn jäsenet voivat ottaa TOKYOn kautta tapaturmavakuutuksen, jonka TOKYO välittää Yrittäjäin Fennialle. Vakuutus maksaa 15 euroa, ja se korvaa vapaa-ajalla ja opiskellessa tapahtuneiden tapaturmien hoitokuluja.

Tapaturmavakuutusta varten toimita TOKYOlle vakuutusmaksu 15€ sekä sosiaaliturvatunnuksesi, muutoin vakuutus ei astu voimaan. Vakuutus on voimassa lukuvuosittain (1.10.-30.9.) kouluaikana, koulumatkoilla sekä vapaa-aikana. Tapaturmavakuutus on voimassa myös opintomatkoilla ja ulkomailla, ympäri maailmaa.

Vakuutuksen voivat ottaa henkilöt, jotka ovat kirjoilla Suomessa ja joilla on suomalainen sosiaaliturvatunnus. Vakuutetut ottavat tapaturman sattuessa yhteyttä suoraan Yrittäjäin Fenniaan, puh. 0105038808. Mainitsemalla nimen, sosiaaliturvatunnuksen ja TOKYOn ryhmätapaturmavakuutuksen (TOKYOn Y-tunnus: 2290534-5) saa lisätietoja korvauksen hakemisesta.

  • Vakuutuksen korvaukset:
    ♡ ♡  Omavastuu 0 e
  • ♡ ♡  Korvaus tapaturman aiheuttamista hoitokuluista vakuutustapahtumaa kohti enintään 20 000,00 e
  • ♡ ♡  Kertakorvaus tapaturman aiheuttamasta täydestä pysyvästä invaliditeetista 25 441,00 e
  • ♡ ♡  Kertakorvaus tapaturmaisen kuoleman varalta 2544,00 e, edunsaaja kuolemantapauksessa: Omaiset
  • ♡ ♡  Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa
  • Vakuutusehdot
    Täysajan tapaturmavakuutus, ehtokohta R210. Ehdot 1.7.2017. Vakuutus on voimassa enintään sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 70 vuotta. Vakuutus on voimassa kouluaikana, koulumatkoilla sekä vapaa-aikana. Vakuutuksesta ei korvata niitä käytännöllisessä harjoittelutyössä sattuvia tapaturmia, jotka korvataan opiskelutapaturman korvaamisesta annetun asetuksen perusteella.

Tarkemmat vakuutusehdot löydät täältä.

 

Lisätietoja vakuutuksesta TOKYOn palvelupisteeltä. Vakuutuksen voi maksaa palvelupisteen lisäksi myös TOKYOn Holvi Shopissa.