TOKYOn Joulumyyjäiset – Online! Ilmoittautuminen auki

TOKYOn supersuositut Joulumyyjäiset tulee kokemaan tänä vuonna mullistuksen, sillä emme voi järjestää suuren suosion massatapahtumaa Kiasmassa tänä vuonna vallitsevan epidemiatilanteen johdosta. Myyjäiset tulee tapahtumaan verkossa, marraskuussa viikon 47 aikana, eli 16.-22.12.2020. Tarjoamme myyjille myyntialustan nettisivuina sekä tapahtumana ja työntekijävetoisen markkinoinnin myyjäisille, ja myyjät toimittavat tuotekuvat ja verkkokaupan tiedot tapahtumasivuille ja hoitavat myynnin jälkeisen postituksen tai muun toimituksen asiakkaalle. Otamme nyt vastaan ilmoittautumisia myyjäisiin, joten täytä lomake täällä https://tinyurl.com/y3b9fjpm  JA  lunasta itsellesi myyntipaikka TOKYOn holvi kaupassa: https://holvi.com/shop/TOKYOry/

Kaikkien Joulumyyjäisiin osallistuvien myyjien tulee olla TOKYOn jäseniä, joten varmistathan, että olet maksanut jäsenyytesi (8€) kuluvalle lukuvuodelle ennen myyjäisiin rekisteröitymistä! Voit myös päivittää jäsenyytesi TOKYOn holvi-kaupassa.

Rekisteröityessäsi myyjäksi joulumyyjäisiin sitoudut seuraaviin ehtoihin:

  • Myyjät toimittavat markkinointimateriaalin TOKYOlle nettisivuja varten (kuva tuotteista ja linkki verkkokauppaan) 8.11. mennessä, TOKYOn myöhemmin lähettämän lomakkeen kautta.
  • Myyjät sitoutuvat lähettämään ostetut tuotteet ostajille myyjäisten jälkeen (tai toimittamaan hauraat / isot tuotteet myöhemmin ilmoitettavalle noutopisteelle).
  • Myyjät voivat myydä joulumyyjäisissä vain omia tuotteitaan.

Lisäinfoa lähetetään myyjille myöhemmin, ja myyjien ja TOKYOn väliseen myyjäiskommunikointiin perustetaan myös telegram-ryhmä. Kysymyksissä joulumyyjäisistä ota yhteyksiä järjestäjiin somekanavilla tai sähköpostitse sheryl (att) tokyo.fi