Drink Something / Draw Something

1614516_10203419978209388_441311818_oMikäs olisikaan sen hauskempaa yhtäaikaisesti kuin juoda jotain ja pistellä piirtäen?

Niin, eipä oikeastaan mikään. Näin ollen TOKYOn hallitus päätti keväällä 2014 kutsua kaikki jäsenensä mitä lämpimimmin yllämainittujen aktiviteettien, juomisen ja piirtämisen, pariin.

DSDS syntyi hallituksen pohdittua TOKYOn tapahtumatarjonnan laajentamista. On hyvä, että meillä on Arabia Maskerad-kokoluokan bilegoljatteja. Aivan yhtä tärkeää on kuitenkin se, että niiden ympäriltä löytyy pienempiä tapahtumia, jotka vaativat sekä järjestäjiltään että osallistujiltaan vähän – mutta antavat ah niin paljon.

Tämä sangen menestyksekkääksi todettu tapahtumakonsepti toimii niin, että hallitus tarjoaa piirustuspaperit ja hieman materiaaleja, sekä kahvia ja teetä (ja vettä). TOKYOn rivijäsenten velvollisuudeksi jää vain ilmaantua paikalle omina hurmaavina itseinään ja ottaa, sen tarpeelliseksi nähdessään, lisää materiaalia tai juotavaa mukaansa. Ja sitten piirretään ja juodaan, jotain, kaikkea ja mitä vaan.