Tapahtumat

Tokyolaiset ovat tunnetusti sangen miellyttävää, hauskaa ja uu niin upeaa porukkaa. Näin ollen on luonnollista, että kokoonnumme tasaisin väliajoin viettämään aikaa yksissä tuumin. Seuraavana luvassa onkin katsaus siitä, mitä TOKYOn tapahtumatarjonta tällä hetkellä pitää sisällään. Tarkemmat aikataulut akuuteista tokyolaisriennoista löydät kalenteristamme.

TOKYOn vuoteen mahtuu jokunen klassikkotapahtuma. Näiksi voitaisiin laskea esimerkiksi (syksystä alkaen katsottuna kronologisessa järjestyksessä)

TOKYO kokee tärkeäksi, että sen tapahtumatarjonta pysyy monipuolisena niin tapahtumien koon kuin sisällönkin kannalta. Osasyy siihen, että TOKYO on pitänyt kalenterinsa rutinoituneemman puolen puhtaampana, on se, että tilaa löytyisi myös uusille ideoille ja tapahtumakalenteri pysyisi mahdollisimman freesinä ja mieluisana TOKYOn jäsenkunnalle. Osa tapahtumista hiipuu aikanaan (tiesitkö esimerkiksi, että aikanaan TOKYO on järjestänyt niin legendaarisia Muija- kuin Hattubileitä?) ja osa taas vakiinnuttaa paikkansa tokyolaisten sydämissä vuosikymmeniksi. Viimeaikaisia uutuuskokeiluja ovat olleet esimerkiksi seuraavat systeemit

Eikä siinä vielä kaikki! Jos yleinen tapahtumatarjonta ei tunnu olevan tarpeeksi, on TOKYOlla ässänä hihassaan myös Poppoo, joka (kaiken muun toimintansa lisäksi) kokoaa jäsenistöämme yhteen kasuaalimmissa merkeissä esimerkiksi Nintendon tai lautapelien ääreen aina silloin tällöin. Liittymällä Poppoon Facebook-ryhmään pysyt satavarmasti kärryillä siitä, mitä milloinkin on tapahtumassa.

Pääasiallinen vetovastuu tapahtumista on TOKYOn hallituksen tapahtumavastaavilla, eli Sheryleillä. TOKYOssa halutaan kuitenkin mitä vilpittömimmin uskoa siihen, että yhteistyössä on voimaa, joten halusitpa olla mukana jo olemassaolevan tapahtuman järjestämisessä tai alkaa kehittelemään täysin uutta konseptia, ota rohkeasti yhteyttä: sheryl@tokyo.fi

Tapahtumiin tervetulleita ovat aivan kaikki (myös sinä ). Toivottavasti törmäämme yhdessä jos toisessakin illanvietossa mahdollisimman läheisessä tulevaisuudessa!