Missä TOKYO luuraa?

 mistä löytää

Fyysisesti TOKYO toimii tällä hetkellä ARTSin Arabian Kampuksella (Hämeentie 135c). TOKYO on siellä, missä sen jäsenetkin, eli juoksemassa tilasta toiseen keijupölyä levitellen, mutta silti voisimme myös sanoa toimintamme keskittyneen muutamaan pysyvään lokaatioon.

Kipsari, eli TOKYOn omistama opiskelijaravintola, baari ja kahvila, on niistä ensimmäinen. Kipsari sijaitsee ARTSin Arabian kampuksen kellarikerroksessa ja tarjoilee herkullista kasvis- ja vegaaniruokaa, suosien ruoissaan luomua ja reilua kauppaa sekä pyrkien olemaan mahdollisimman ekologinen ravintola. Kahdella sanalla sanoen Kipsari on “tosi ihana” ja toivottaa kaikki tervetulleiksi viihtymään. Kipsarilla on myös omat nettisivunsa ja Facebook-sivu.

Studio Kipsari on tammikuussa 2018 avattu kahvila/ravintola Otaniemessä, Aalto Studiosin tiloissa Otakaari 7 B:ssä. Kasvis- ja vegaanilounasta on tarjolla arkisin klo 11- 14:30 välillä.

TOKYO Hub on taasen kaikkien TOKYOn jäsenten yhteinen työskentely-, olo- ja rilluttelutila. Se löytyy samalta kellarikäytävältä Kipsarin ja Loungen kanssa ja sinne voi astua sisään milloin tahansa, ellei joku taho ole ehtinyt aikaisemmin varata tilaa omaan käyttöönsä. Hubin voi siis myös varata omaan käyttöönsä, olipa “käytön” etuliite “kokous” tai “bile” tai jotain aivan muuta.

TOKYO Lounge, eli TOKYOn hallituksen päämaja, sijaitsee suoraan Kipsarin vieressä. Pääasiallisesti Lounge toimii hallituksen työtilana sekä kokouskäytössä, mutta satunnaisesti sen ovet saattavat aueta, jos niiden ovien edessä lausuu muutaman tarkkaan harkitun taikasanan. Jos taikasanahommat eivät ole täysin hallussasi, pidä mielessäsi nyrkkisääntö: ~jos Loungen ovi auki on, ystävä, astu rohkeasti sisään vain~

TOKYO Space sijaitsee Otaniemessä, Otakaari 1 Y-siivessä, vastapäätä OpiskelijaHubia. Space on olohuone kaikille tokyolaisille, vapaaseen hengailuun, kokouksiin tai tilaisuuksiin. TOKYOn Otaniemen palvelupiste tulee sijaitsemaan TOKYO Spacella tulevaisuudessa. Tällä hetkellä TOKYOn päivystystä järjestetään Spacella säännöllisen epäsäännöllisesti.

TOKYOn palvelupiste (joka ei siis tosiaan enää sijaitse Kipsarin vieressä, vanhat opiskelijat huom!) löytyy  Arabian kampuksen keskivaiheilta, vitoskerroksesta huoneesta 564, Meccala-ravintolan ja Node-gallerian väliseltä käytävältä (Hämeentie 135 C, 5. kerros, huone 564). Palvelupisteeltä saat aina kahvia ja hyviä neuvoja. Tai jos et kahvia, niin ainakin niitä neuvoja. Kannattaa silti aina kysyä. Palvelupisteemme aukioloajat ovat  ma 12-14, ti-to 12-15 ja pe 12-14.

internet

Tottahan meidät nyt, kahdettakymmenettäensimmäistä vuosisataa elettäessä, löytää myös internetin ihmemaasta.

Ensinnäkin, olemme Facebookissa:

Ja sitten! Tsekkaapa nämäkin:

Loppuun todettakoon, että lähetämme joka ikiselle TOKYOn jäsenelle joka kuukauden alussa jäsenmailin. Hommahan tosiaan toimii myös toisin päin, eli jos on mitään hätää tai huolta tai vaikka kehitysehdotuksia TOKYOn toiminnan suhteen, älä epäröi, vaan heitä meitä maililla hallitus (att) tokyo.fi