Missä TOKYO luuraa?

 mistä löytää

Fyysisesti TOKYO toimii tällä hetkellä Otaniemen  Kampuksella. TOKYO on siellä, missä sen jäsenetkin, eli juoksemassa tilasta toiseen keijupölyä levitellen, mutta silti voisimme myös sanoa toimintamme keskittyneen muutamaan pysyvään lokaatioon.

Kipsari, eli TOKYOn omistama opiskelijaravintola, baari ja kahvila, on niistä ensimmäinen. Kipsari sijaitsee Otaniemessä Väre-rakennuksessa, pääovesta sisään ja isot portaat  alas. Kipsari tarjoilee herkullista kasvis- ja vegaaniruokaa, suosien ruoissaan luomua ja reilua kauppaa sekä pyrkien olemaan mahdollisimman ekologinen ravintola. Kahdella sanalla sanoen Kipsari on “tosi ihana” ja toivottaa kaikki tervetulleiksi viihtymään. Kipsarilla on myös omat nettisivunsa ja Facebook-sivu.

Studio Kipsari on tammikuussa 2018 avattu kahvila/ravintola Otaniemessä, Aalto Studiosin tiloissa Otakaari 7 B:ssä. Kasvis- ja vegaanilounasta on tarjolla arkisin klo 11- 14:30 välillä.

TOKYO Space sijaitsee Otaniemessä, Otakaari 1 Y-siivessä, vastapäätä OpiskelijaHubia. Space on olohuone kaikille tokyolaisille, vapaaseen hengailuun, kokouksiin tai tilaisuuksiin. TOKYOn Otaniemen palvelupiste tulee sijaitsemaan TOKYO Spacella tulevaisuudessa. Tällä hetkellä TOKYOn päivystystä järjestetään Spacella säännöllisen epäsäännöllisesti.

TOKYOn palvelupiste sijaitsee TOKYO Spacelle. Auki maanantaisin 12-15. Palvelupisteeltä saat ehkä kahvia ja hyviä neuvoja. Tai jos et kahvia, niin ainakin niitä neuvoja. Kannattaa silti aina kysyä.

internet

Tottahan meidät nyt, kahdettakymmenettäensimmäistä vuosisataa elettäessä, löytää myös internetin ihmemaasta.

Ensinnäkin, olemme Facebookissa:

Ja sitten! Tsekkaapa nämäkin:

Loppuun todettakoon, että lähetämme joka ikiselle TOKYOn jäsenelle joka kuukauden alussa jäsenmailin. Hommahan tosiaan toimii myös toisin päin, eli jos on mitään hätää tai huolta tai vaikka kehitysehdotuksia TOKYOn toiminnan suhteen, älä epäröi, vaan heitä meitä maililla hallitus (att) tokyo.fi