TOKYO Poppoo

Haluatko tietää mitä koulussamme ja sen pinnan alla oikein tapahtuu?poppoo_web

TOKYO Poppoo on TOKYOn nopean ja hitaan toiminnan joukot, vapaaehtoinen aktiiviryhmä, joka poimii rusinat pullasta: toimintaan ei tarvitse sitoutua mutta kaikki TOKYOn tarjoamat mahdollisuudet ovat poppoolaisten käden ulottuvilla.

Arabia Maskeradin järjestely on ehkä eniten poppoolaisia perinteisesti puhutellut homma, mutta mahdollisuuksia on osallistua TOKYOn toimintaan tapahtumanjärjestelystä koulutuspolitiikkaan. Uuden kampuksen suunnittelu, Nintendoturnaus Kipsarissa, julisteiden suunnittelu, Loungella kahvittelu, you name it!

 

Vuoden 2016 mahtavassa Poppoossa toimivat Marianne El-Khoury, Veera Konsti, Larissa Haggren, Kaisla Rahkola, Mimma Tuomisalo, Elina Kuutti, Lauri Käkelä (syksyllä 2016), Reko Laurilehto sekä Venla Heiskanen!

 

Poppooseen liittymällä pääset toiminnan ja tiedonlähteiden kultasuoneen. Mikäli olet kiinnostunut Poppoon toiminnasta, liity Poppoo-ryhmään Facebookissa, ja seuraile ilmoittelua ja/tai ehdota omaa aktiviteettiasi. Poppoo-vastaava TOKYOn hallituksessa on vuonna 2016 Lille Santala, jolle voi myös pistää viestiä jos siltä tuntuu.

Odotamme yhteydenottoasi!