ARTS uusi Kampus

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu tekee parhaillaan (hitaasti mutta varmasti) muuttoa Arabiasta Otaniemeen, vuoden 2018 loppuun mennessä. Ajankohtaista muutto- ja tilainfoa löydät mm. INTOn sivuilta. Tervetuloa myös puolivuosittaiseen What’s going on ARTS -keskustelutilaisuuteen kuulemaan ajankohtaisimmat tiedot kampusasioista!
 Lue lisää Väreen rakentumisesta OneCampus -sivustolta!
Campus 2015-arkkitehtuurikilpailun voittaja julkistettiin 27.9.2013. Kilpailun voittajaksi valittiin Väre-niminen ehdotus, jonka on laatinut helsinkiläinen Verstas Arkkitehdit Oy.
varepaakuva_1
Väre

Näin kommentoi dekaanimme Helena Hyvönen voittajaehdotusta sekä alkavaa suunnitteluprosessia: ”Olen huojentunut, että kilpailu on nyt ratkennut ja päästään suunnittelemaan koulumme tiloja. Erityisen iloinen olen voittajatiimistä. He vaikuttavat erittäin yhteistyökykyisiltä ja lupasivat jo pian tulla meitä tapaamaan. Minulle voittajaehdotus on kuin valkoinen paperi, jonka talossa toimivat tulevaisuuden lahjakkaat opiskelijat muokkaavat

omakseen. Yhteistyötä jatketaan nyt voittajatiimin, henkilöstön ja opiskelijoiden kanssa.

Lokakuun keskustelutilaisuus ja marraskuun työpaja toimivat hyvänä starttina työhön, jossa Verstas tulee olemaan yksi tiimin jäsenistä tilojen suunnittelussa.”

Voittajaehdotuksesta löydät lisää tietoa Intosta.

 

TOKYO ja AK ottivat alkukesästä kantaa Kampus 2015 -arkkitehtikilpailuun sekä opiskelijoiden osallistamiseen. Lue kannanotto sekä Aallon vastaus.