Uu niin upea myyjäis-poppoo + Sinä = ♡ !

Kuten osa tokyolaisista tietää, sydänten Sherylit valmistelevat joulumyyjäisiä jo täyttä häkää. Loppurykäykseen itse myyjäisviikonloppuna tarvitaan kuitenkin lisäkäsiä hallituksen ulkopuolelta. Näinpä TOKYO tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden saada myyjäispöytänsä huokeampaan hintaan pientä työpanosta vastaan.

Apua tarvitaan sangen yksinkertaisissa asioissa, eli pöytien paikoilleen kantamisessa ja TOKYOn myyjäiskahvilan pyörittämisessä.  Auttamalla näissä hommissa kolmena päivänä yhden 3 tunnin vuoron verran saat pöytäsi myyjäis-poppoolaisen spesiaalihintaan (10 pöytää tarjolla!). Vuorot voivat sijoittua joko varsinaisille myyjäispäiville (perjantai-sunnuntai, 2. – 4.12.2016), tai muiden järjestelyjen yhteyteen, jotka tapahtuu myyjäisiä edeltävänä torstaina (eli 1.12.2016). Huomioithan, että vaikka myyntipöydässä olisi useampia myyjiä, pysyy tehtävien vuorojen määrä samana (3 x 3h).

Myyjäis-poppoolaisen superspesiaali pöytähinta on 20e (norm. 45e). Myös näistä pöydistä maksetaan 15e pantti, jonka myyjä saa takaisin myyjäisten jälkeen siivottuaan myyntipisteensä. Varaathan mukaan tasarahan (35e) käteisenä! Pöytiä tarjotaan 10 kpl ja ne sijoittuvat TOKYOn myyjäiskahvion läheisyyteen. Poppoo-pöydät jonotetaan ja varataan samaan aikaan kuin muutkin joulumyyjäispöydät, mutta Poppoo-pöydät pääsevät varaustilanteessa jonon ohi varaamaaan paikkansa poppoo-alueelta kahvilan läheisyydestä. Poppoo-pöytää varattaessa täytät erityisen Poppoo-pöytävarauslomakkeen (rajoitettu 10 kpl määrä!).

JA NYT SE TÄRKEÄ OSUUS: Myyjäiset ovat yksi TOKYOn suosituimmista jäseneduista ja niiden järjestäminen onnistuu ainoastaan yhteistyön voimin #TOKYOLOVE. Huomionarvoista on myös, että myyjäisten kahvilatuotto menee suoraan TOKYOn toimintabudjettiin, jota käytetään mm. tapahtumien järjestämiseen, projektiavuksiin ja kaikkeen muuhun upeuteen, josta tokyolaiset voivat nauttia. Myyjäis-poppooseen kuuluminen ei edellytä aikaisempaa opiskelija-aktiivisuutta tai sitouta mihinkään myyjäisviikonlopun jälkeen tapahtuvaan toimintaan.

Loistavan hintaedun lisäksi Poppoo-pöydän varaajat ovat etusijalla varaustilanteessa, sillä nämä pöydät varataan ensimmäisinä ti 11.10. JOTEN Poppoo-pöytäläisenä saat halvemman pöydän, VIP-jonon varauspäivänä, varmasti loistavan pöytäpaikan lämpiöstä ja mukavan kokemuksen osana myyjäisten järjestelytiimiä!