Mikä TOKYO?

Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun ylioppilaat TOKYO ry on vuonna 2008 perustettu, ylioppilaskunta TOKYOn kulttuuria ja edunvalvontatyötä jatkava opiskelijajärjestö, jonka tehtävänä on toimia jäsentensä eli Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoiden ja alumnien yhdyssiteenä. TOKYOn tehtävänä on edistää taiteen ja taideteollisuuden alan opiskelijoiden yhteiskunnallisia ja sosiaalisia pyrkimyksiä.

Yhdistys jatkaa vuonna 1961 perustetun Ylioppilaskunta TOKYOn perinteitä, järjestää tapahtumia, tarjoaa jäsenilleen tukea ja toimii edunvalvontajärjestönä. TOKYOn historiaan voi tarkemmin perehtyä täällä.

Jäseneksi liittyminen maksaa ARTSilaisille 8€ vuodessa (alumnijäsenyys 15 €/vuosi). Liittyessäsi saat heti käyttöösi kaikki TOKYOn jäsenedut, kuten joka vuosi julkaistavan design-kalenterin. Liittymisen ja jäsenmaksun voi maksaa joko lukukausi-ilmoittautumisen yhteydessä WebOodissa tai käteisellä tai kortilla TOKYOn palvelupisteellä. Myös sähköisesti voi liittyä täällä, mutta silloin pitää muistaa maksaa jäsenmaksu TOKYOn tilille ja lähettää kuitti toiminnanjohtajalle.

Tällä hetkellä TOKYOa pitää kiireisenä koulumme muutto Otaniemeen. Sen lisäksi, että TOKYO valvoo jäsentensä oikeuksia ja tarjoaa olkapään, jota vasten itkeä, järjestää se myös tapahtumia, kuten vuosittaisen matkan Lappiin, Joulu- ja kevätmyyjäiset sekä Maskeradin. Kattavampaa infoa tapahtumista löydät täältä. Tapahtumiin tervetulleita ovat kaikki, toivottavasti näemme juhlahumussa Sinutkin!