Avustukset

Money money money, must be funny?

TOKYO ry voi hakemuksesta myöntää yksittäisille tokyolaisille sekä ARTSin ainejärjestöille projektiavustuksia. Avustusten myöntämisestä päättää yhdistyksen hallitus.

Seuraavana simppeli ohje avustusten hakemiseen, tarvitessa lisätietoa saa joko toiminnanjohtajaltamme (tokyo@aalto.fi) tai vierailemalla palvelupisteellämme sen aukioloaikoina.

Avustusta voit hakea suoraan tällä lomakkeella.

Avustusten myöntämisperusteet:

 ♡ Avustusten tarkoituksena on tukea opiskelijoita osallistumalla sellaisten hankkeiden kustannuksiin, jotka hyödyttävät tokyolaisia, olipa kyse sitten konkreettisesta hyödystä (visuaalisen puolen hommat ja yleinen viihtyvyys) tai henkimaailman asioista (#tokyolove). Avustuksia on myönnetty esimerkiksi taiteellisiin projekteihin ja tapahtumiin.

 ♡ Avustuksen myöntämistä puoltaviksi seikoiksi katsotaan, että projekti kattaa laajalti TOKYOn jäsenistöä, on kertaluonteinen tai edistää opiskelijoiden yhteisöllisyyttä.

 ♡ Projektiavustushakemuksen voi toimittaa missä vaiheessa vuotta tahansa. Avustushakemus tulee toimittaa TOKYOn hallituksen vahvistamalla lomakkeella, jonka liitteenä on koko hankkeen toteutussuunnitelma (mitä, missä, milloin tehdään?) ja talousarvio (mihin rahat käytetään?). Hallitus käsittelee hakemuksen seuraavassa kokouksessaan.

 ♡ Hakemus projektiavustuksen saamiseksi on jätettävä ennen projektin toteutuksen käynnistämistä.

 ♡ Kyseistä projektia varten järjestetty muu rahoitus ei vaikuta alentavasti avustuksiin, ellei se kata kaikkia projektista aiheutuvia kuluja. Muu varainhankinta katsotaan ansioksi.

 ♡ Avustus maksetaan pääsääntöisesti jälkikäteen esitettyjä kuitteja ja muita selvityksiä vastaan. Tästä poikkeavasta menettelystä on sovittava erikseen yhdistyksen toiminnanjohtajan kanssa.