Jäsenedut

TOKYOn jäsenedut saat käyttöösi TOKYOn omalla jäsentarralla, jonka saat TOKYOn jäsenenä TOKYOn toimistolta. Kaikki TOKYOn jäsenilleen tarjoamat neuvonta- ja muut palvelut sekä osa alennuksistakin kuuluvat myös alumnijäsenille ja opiskelija-kannattajajäsenille.

 

 Suurin niistä on rakkaus. Saattaa kuulostaa kliseiseltä, mutta täyttä totta se on. TOKYOn olemassaolon pääasiallinen tarkoitus on valvoa, että sen jäsenistö, ARTS ylipäätään sekä molempien edellä mainittujen edut voivat hyvin. TOKYO on pieni suuri opiskelijajärjestö, jolla on enemmän auktoriteettia kuin ainejärjestöillä, mutta joka kuitenkin on lähempänä artsilaisten arkea kuin AYY. Mitä enemmän TOKYOlla on jäseniä, sitä enemmän meillä on myös resursseja ja sanavaltaa. Toisin sanoen, kuulumalla joukkoomme olet mukana tukemassa koko koulun yhteistä hyvää.

 TOKYOn design-kalenteri on TOKYOn suosituin jäsenetu. Kalenteri julkaistaan vuosittain loppukeväästä, ja se on voimassa lukuvuoden elokuusta seuraavan vuoden syyskuuhun. Kalenterin suunnittelija valitaan vuosittain kilpailulla. 2018 ja 2019 kalenteri on tehty yhteistyössä Aalto yliopiston ylioppilaskunnan kanssa.

♡ TOKYOn jäsenenä voit ottaa edullisen tapaturmavakuutuksen lukuvuodelle. Vakuutus on voimassa 1.10. – 30.9. lukuvuosittain. Lisätietoa täältä.

♡ Kipsari tuottaessaan voittoa jakaa TOKYOn kanssa jäsenistölleen loppuvuodesta I ♡ Kipsari -apurahaa! Apurahan suuruus on tuhannen euron luokkaa, ja se on kaikkien TOKYOn opiskelijajäsenten haettavissa! www.kipsari.com

♡ Torso, eli universumin upein TOKYOn omistama lehti, ei maksa tokyolaisille mitään. Torso ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja lehden voi noutaa omakseen esimerkiksi Kipsarista tai TOKYOn palvelupisteeltä. Lisää Torsosta voit lukea täältä.

♡ TOKYO ry voi myös hakemuksesta myöntää Aalto ARTSin opiskelijoille ja ainejärjestöille harkinnanvaraisia projektiavustuksia. Avustusten myöntämisestä päättää yhdistyksen hallitus. Avustuksista ja niiden hakemisesta löytyy lisätietoa täältä.

♡ Yhden euron lisäalennuksen Kino Sherylin elokuvanäytöksistä muihin opiskelijoihin nähden! Kino Sheryl on TOKYOn omistama elokuvateatteri Kalliossa. Katso Kino Sherylin ohjelmisto täältä ja muista näyttää lipunmyynnissä opiskelijakorttiasi, jossa on TOKYOn tarra.

♡ Kannattaa pitää mielessä, että taideopiskelijan opiskelijakortti oikeuttaa alennuksiin monissa (taidealan) museoissa ja erikoisliikkeissä. Alennusta kannattaa aina kysyä erikseen.

Taideopiskelijat voivat myös hankkia valtion taidemuseoiden vuosikortin 14€ hintaan. Vuosikortti on voimassa yhden vuoden kortin ostopäivästä lähtien ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn Ateneumiin, Kiasmaan sekä Sinebrychoffin taidemuseoon.

 Tämän kaiken lisäksi saat TOKYOn jäsenenä lukuisia jäsenetuja monista liikkeistä ja yrityksistä! Ohessa listattuna tämänhetkiset jäsenedut TOKYOn jäsenille – ota niistä kaikki hyöty irti!

Psst: Onko sinulla mielessä paikka, josta olisi kiva saada alennusta TOKYOn jäsenenä? Vinkkaa siitä TOKYOn toiminnanjohtajalle (toiminnanjohtaja@tokyo.fi) tai hallituslaisille (hallitus@tokyo.fi) ja teemme parhaamme toteuttaaksemme toiveesi!