Tapahtumat

Tokyolaiset ovat tunnetusti sangen miellyttävää ja hauskaa porukkaa. Näin ollen on luonnollista, että kokoonnumme tasaisin väliajoin viettämään aikaa yksissä tuumin. Seuraavana luvassa onkin katsaus siitä, mitä TOKYOn tapahtumatarjonta pitää sisällään. Tarkemmat aikataulut akuuteista tokyolaisriennoista löydät some-kanaviltamme.

Klassikot

TOKYOn vuoteen mahtuu jokunen klassikkotapahtuma. Näiksi voitaisiin laskea esimerkiksi (syksystä alkaen katsottuna kronologisessa järjestyksessä):

StartARTS!
 Fuksiaiset
 ARTS Speedmeeting

Maskerad
Reissu Lappiin
TOKYOn Huippukokous
TOKYOn Joulumyyjäiset
Kalenterikilpailu
Rusettiluistelut
Vappupiknik
TOKYOn kevätkokous
TOKYOn kevätmyyjäiset
Vuoden Opettaja -äänestys

Sekalaiset tapahtumat

TOKYO kokee tärkeäksi, että sen tapahtumatarjonta pysyy monipuolisena niin tapahtumien koon kuin sisällönkin kannalta. Osasyy siihen, että TOKYO on pitänyt kalenterinsa rutinoituneemman puolen puhtaampana, on se, että tilaa löytyisi myös uusille ideoille ja tapahtumakalenteri pysyisi mahdollisimman freesinä ja mieluisana TOKYOn jäsenkunnalle. Osa tapahtumista hiipuu aikanaan (tiesitkö esimerkiksi, että aikanaan TOKYO on järjestänyt niin legendaarisia Muija- kuin Hattubileitä?) ja osa taas vakiinnuttaa paikkansa tokyolaisten sydämissä vuosikymmeniksi. Vuosien varrella on nähty mm. seuraavanlaisia kokeiluja:

TOKYO Pop-up café
Drink Something / Draw Something
TOKYOn Kierrätyskeskus

 Kulta-aika
 International Food Fair

Eikä siinä vielä kaikki! Jos yleinen tapahtumatarjonta ei tunnu olevan tarpeeksi, on TOKYOlla ässänä hihassaan myös Komitea, joka (kaiken muun toimintansa lisäksi) kokoaa jäsenistöämme yhteen kasuaalimmissa merkeissä esimerkiksi Nintendon tai lautapelien ääreen aina silloin tällöin.


Pääasiallinen vetovastuu tapahtumista on TOKYOn hallituksen tapahtumavastaavilla, eli Sheryleillä. TOKYOssa halutaan kuitenkin mitä vilpittömimmin uskoa siihen, että yhteistyössä on voimaa, joten halusitpa olla mukana jo olemassaolevan tapahtuman järjestämisessä tai alkaa kehittelemään täysin uutta konseptia, ota rohkeasti yhteyttä: sheryl@tokyo.fi

Tapahtumiin tervetulleita ovat aivan kaikki (erityisesti sinä). Toivottavasti törmäämme yhdessä jos toisessakin illanvietossa mahdollisimman läheisessä tulevaisuudessa!