I ♥ Kipsari -apurahan voittajat on nyt valittu!

Ihan pian on ovella tuo ihana nelikirjaiminen harvinaisuus L O M A !  Ennen kuin hyökkäämme joululaatikoiden kimppuun, haluamme jakaa rahakkaan ilouutisen kaikkien teidän kanssa: Voittajat TOKYOn ja Kipsarin jakamalle I <3 Kipsari -apurahalle on nyt valittu!

I ♥ Kipsari -apurahan voittajat julkistettiin viime perjantain Publiikissa, 18.12.2015. Tällä kertaa yhteensä tuhannen euron arvoinen apuraha päätettiin jakaa kolmen TOKYOlaisen yhteisnäyttelylle: Saara Jolkkonen, Elina Laitinen &
Susanna Junttila saivat apurahan keväällä kaikille avoinna olevalle näyttelylleen ”Tekemisen arvoista”. Apuraharaadin arviot hankkeesta hehkuttivat sen mielenkiintoista asetelmaa tuoda vaatesuunnittelun prosessia esille näyttelyn keinoin. Näyttely tulee olemaan kiinnostava ja ennalta-arvaamaton, se esittelee kolmen erilaisen tekijän työprosessia ja syvällistä näkökulmaa suunnitteluun. Arvovaltaisen raadin muodostivat vuonna 2015 TaiKin alumnit Kim Simonsson, Marco Melander sekä Sari Anttonen.

Kipsari Apuraha slidet 2015_Page_4

Sekä vanha että uusi hallitus onnittelevat mitä sydämellisimmin kaikkia voittajia ja toivottavat kaikille muille rentouttavaa joulun aikaa sekä tasapuolisen loistokasta #TOKYOLOVE:n vuotta 2016! 

NewsKommentit pois päältä artikkelissa I ♥ Kipsari -apurahan voittajat on nyt valittu!