TOKYOn tilat

TOKYOn jäsenet sekä ARTSin ainejärjestöt voivat varata TOKYOn tiloja käyttöönsä. TOKYOlla on kolme jäsenten käyttöön tarkoitettua tilaa Otaniemen kampuksella: TOKYO Space Kandidaattikeskuksessa sekä TOKYO Corner ja TOKYO Lounge Väreessä.

Tilat ovat avoimia kaikille ARTSin opiskelijoille jatkuvasti, mutta tapahtumille toivomme varauksia tämän lomakkeen kautta. Jos sinulla on vaikeuksia lomakkeen kanssa tai et saa vahvistusta varauksestasi ota yhteyttä [email protected]. Vahvistetut varaukset lisätään varauskalenteriin. Voit lisätä sen Google-kalentereihisi täältä.

Jos sinulla on idea tapahtumaan, joka haluaisit TOKYOn tiloissa järjestettävän, lähetä viesti TOKYO Spacen sivulle Facebookissa. TOKYO hankkii myös jatkuvasti uusia huonekaluja ja kalustoa, joten kerro ihmeessä, mitä haluaisit tiloissamme nähdä; hartain toiveesi saattaa käydä toteen!

TOKYO Space

TOKYO Space sijaitsee Kandidaattikeskuksen Y-siivessä huoneessa Y139, Learning HUBin vieressä. Space on kaikkien TOKYOn jäsenten vapaasti käytössä oleva tila, jossa voit vaikka keittää kahvit, opiskella, järjestää kokouksia tai tapahtumia, tai vain viettää muuten vaan aikaa. TOKYO Spacelta löytyy myös pöydillä varustettu terassi, josta avautuu kuvankaunis näkymä Värettä kohti; mainio keittiö, jossa voit kokata vaikka aterian, sekä viimeisenä mutta ei vähäisimpänä TOKYOn palvelupiste! Tykkää TOKYO Space-sivusta Facebookissa, niin et missaa mitään.

Art Corner ja TOKYO Lounge

TOKYOn Art Corner ja Lounge löytyvät Väreen kellarikerroksesta, pääaulasta laskeutuvien portaiden alta. Nämä moneen tarkoitukseen taipuvat tilat ovat avoinna kaikille ARTSin opiskelijoille, ja ovat varattavissa mm. näyttely- tai kokouskäyttöön. Molemmista tiloista löytyy taulutelevisio ja mm. valkotaulut.

Art Corner (K009) on tarkoitettu erityisesti ARTSin pienempien ainejärjestöjen käyttöön kokousten ja muiden tilaisuuksien pitämiseen.

TOKYO Lounge (K008) sijaitsee Art Cornerin seinänaapurissa. Lounge on kotoisa ja rauhallinen tila, jossa voi vaikka opiskella, tulla hengähtämään opintojen lomassa, tai vaan viettää aikaa. Tilasta löytyvät myös mikro ja kahvinkeitin sekä aterimia, joiden pesu on tosin käyttäjien omalla vastuulla.

Jotta kaikki opiskelijat voisivat nauttia tiloista yhtä lailla, ethän säilytä henkilökohtaisia tavaroitasi Cornerissa tai Loungella! Säilytystiloihin liittyen ainejärjestöt voivat olla yhteydessä TOKYOon.