TOKYOn tilat

TOKYOn jäsenet sekä ARTSin ainejärjestöt voivat varata TOKYOn tiloja käyttöönsä. TOKYOlla on kolme jäsenten käyttöön tarkoitettua tilaa Otaniemen kampuksella: TOKYO Space Kandidaattikeskuksessa sekä TOKYO Corner ja TOKYO Lounge Väreessä.

Tilat ovat avoimia kaikille ARTSin opiskelijoille jatkuvasti, mutta tapahtumille toivomme varauksia tämän lomakkeen kautta. Jos sinulla on vaikeuksia lomakkeen kanssa tai et saa vahvistusta varauksestasi ota yhteyttä hallitus@tokyo.fi. Vahvistetut varaukset lisätään varauskalenteriin. Voit lisätä sen Google-kalentereihisi täältä.

Jos sinulla on idea tapahtumaan, joka haluaisit TOKYOn tiloissa järjestettävän, lähetä viesti TOKYO Spacen sivulle Facebookissa. TOKYO hankkii myös jatkuvasti uusia huonekaluja ja kalustoa, joten kerro ihmeessä, mitä haluaisit tiloissamme nähdä; hartain toiveesi saattaa käydä toteen!

TOKYO Space

TOKYO Space sijaitsee Kandidaattikeskuksen Y-siivessä huoneessa Y139, Learning HUBin vieressä. Space on kaikkien TOKYOn jäsenten vapaasti käytössä oleva tila, jossa voit vaikka keittää kahvit, opiskella, järjestää kokouksia tai tapahtumia, tai vain viettää muuten vaan aikaa. TOKYO Spacelta löytyy myös pöydillä varustettu terassi, josta avautuu kuvankaunis näkymä Värettä kohti; mainio keittiö, jossa voit kokata vaikka aterian, sekä viimeisenä mutta ei vähäisimpänä TOKYOn palvelupiste! Tykkää TOKYO Space-sivusta Facebookissa, niin et missaa mitään.

TOKYO Corner ja TOKYO Lounge

TOKYO Corner ja Lounge sijaitsevat Väreen kellarikerroksessa pääaulasta laskeutuvien portaiden alla. Nämä tilat ovat avoinna kaikille ARTSin opiskelijoille, ja mm. ARTSin pienemmät opiskelijajärjestöt käyttävät niitä kokousten ja muiden tilaisuuksien pitämiseen. Tilat toimivat mainiosti taukoiluun pajatyöskentelysessioiden välillä tai vaikka leffailtoihin opiskeluporukan kanssa.