TOKYOn komitea

Haluatko tietää mitä koulussamme ja sen pinnan alla oikein tapahtuu? Haluaisitko olla osa järjestötoimintaa mutta ilman liiallista sitoutumista?

TOKYOn komitea on yhdistyksemme nopean ja hitaan toiminnan joukot, vapaaehtoinen aktiiviryhmä, joka poimii rusinat pullasta: toimintaan ei tarvitse sitoutua mutta kaikki TOKYOn tarjoamat mahdollisuudet ovat komitealaisten käden ulottuvilla.

Maskeradin järjestely on ehkä eniten komitealaisia perinteisesti puhutellut homma, mutta mahdollisuuksia on osallistua TOKYOn toimintaan tapahtumanjärjestelystä koulutuspolitiikkaan. Kampustilojen suunnittelu, Nintendoturnaus Kipsarissa, julisteiden suunnittelu, Loungella kahvittelu, you name it!

Vuoteen 2018 asti komitean roolissa palveli aktiiviryhmä nimeltään Poppoo. TOKYOn toiminnan kansainvälistymisen myötä todettiin, että nimi oli hieman vaikeasti käännettävissä, jonka takia Poppoo brändättiin uudelleen komiteaksi.

Komiteaan liittymällä pääset toiminnan ja tiedonlähteiden kultasuoneen. Mikäli olet kiinnostunut komitean toiminnasta, ota yhteyttä TOKYOn hallituksen varapuheenjohtajaan tai vaikka keneen tahansa hallituksen jäsenistä.

Odotamme yhteydenottoasi!