TOKYOn tuotteet

Hemaisevien jäsenetujensa lisäksi TOKYOlla on alati kasvava joukko krääsää, jota voit ostaa ikiomaksi aina edulliseen hintaan TOKYOn palvelupisteeltä.

Tällä hetkellä valikoimaamme kuuluvat seuraavat tuotteet:

Haalarimerkki — 4€

TOKYOn kullanhohtoinen spiraali hopeahtavalla taustalla – tästä ei haalarimerkki parane. Tämän voi siis ommella muuhunkin kuin haalareihin, jos ei sellaisia omista, tai olla ompelematta. TOKYOn haalarimerkin onnellisena omistajana vaihtoehtojen koko kirjo on käsissäsi.

Kokardi — 15€

Aikojen alusta alkaen on ollut tapana, että ylioppilaat vaihtavat ylioppilaslakkinsa mukana tulevan peruslyyran oman akateemisen yhteisönsä tunnukseen (paitsi jos sattuvat opiskelemaan Helsingin yliopistossa). ARTSin opiskelijoille tuo tunnus on tietenkin TOKYOn spiraali, jota yleisesti pidetään yhtenä siisteimmistä kokardeista. Jos omistat ylioppilaslakin (tai miksei vaikka teekkarilakinkin), tämä on se yksi hankinta, mikä ainakin kannattaa ARTS-opintojensa aikana tehdä! Kokeile myös muiden lakkien kanssa – tämä sopii hätkähdyttävän hyvin vaikka baskeriin!

Pinssi  — 15€

Pinssi on elegantti tapa tunnustaa TOKYOn väriä niin virallisissa kuin vähemmän virallisissa tilaisuuksissa. Se on vähän kuin kokardi, mutta käyttömahdollisuuksiltaan monipuolisempi. Käytä vaikka rintamerkkinä takissa tai muussa vaatekappaleeseessa, tai kiinnitä minne vaan ikinä haluat – vain mielikuvituksesi on rajana!

Huppari — 30€

TOKYOn aina muodikkaan mustan hupparin selkää koristaa valkea TOKYOn spiraali. Huhu kertoo, että tämä olisi yksi kampuksen katu-uskottavimmista asusteista. Se on myös ekologinen, sillä se on valmistettu 100% kierrätetystä kankaasta. Käytä sellaisenaan tai tuunaa mielesi mukaan – ovatpa tähän jotkut haalareita, takkia tai muita opiskelijavermeitä omistamattomat neuloneet jopa haalarimerkkejä.

Kangaskassi — 10€

Trendikkään valkoinen kangaskassi mustalla TOKYOn spiraalitunnuksella varustettuna on samalla sekä kannanotto että kantoväline. TOKYOn arvojen mukaisesti kassi on tietenkin tinkimättömän ekologinen, sillä se on valmistettu 100% kierrätetystä kankaasta. Tätä käyttäessä kiittävät sekä luonto että opiskelijayhteisö. Voiko kassilta enempää enää vaatia?

TOKYO 50-historiikki — 10€

Tunteakseen nykypäivän on tunnettava menneisyys. Koe historian siipien havina ja sukella menneisyyden pyörteisiin TOKYOn 50-vuotispäivän kunniaksi julkaistun historiikin parissa! Kovakantinen, lähestulkoon 200-sivuinen pläjäys TOKYOn historiasta 60-luvulta nykypäivään vie lukijansa hurjalle matkalle, josta ei vauhtia, vaikuttamista ja toimintaa puutu. Mitä historian syvistä vesistä paljastuukaan? Sen saat tietää vain raottamalla tätä kultakantista tiedon aarreaittaa.

Kipsarin keittokirja — 20€

Oletko koskaan miettinyt Kipsarissa syödessäsi, millaista olisi elää uudelleen sen tuottamat kulinaariset elämykset – vaikka omassa kotonasi? Nyt Kipsarin salaiset reseptit ovat ovat sinun hyppystesi ulottuvilla. Loihdi herkullisimmat tofut ja suussasulavimmat seitanit vaikka kotikeittiöstäsi käsin ARTSin kuumimman keittokirjan avulla!