Jäsenedut

TOKYOn jäsenedut saat käyttöösi TOKYOn omalla jäsentarralla, jonka saat TOKYOn jäsenenä TOKYOn toimistolta. Kaikki TOKYOn jäsenilleen tarjoamat neuvonta- ja muut palvelut sekä osa alennuksistakin kuuluvat myös alumnijäsenille ja opiskelija-kannattajajäsenille.

 Suurin niistä on rakkaus. Saattaa kuulostaa kliseiseltä, mutta täyttä totta se on. TOKYOn olemassaolon pääasiallinen tarkoitus on valvoa, että sen jäsenistö, ARTS ylipäätään sekä molempien edellä mainittujen edut voivat hyvin. TOKYO on pieni suuri opiskelijajärjestö, jolla on enemmän auktoriteettia kuin ainejärjestöillä, mutta joka kuitenkin on lähempänä artsilaisten arkea kuin AYY. Mitä enemmän TOKYOlla on jäseniä, sitä enemmän meillä on myös resursseja ja sanavaltaa. Toisin sanoen, kuulumalla joukkoomme olet mukana tukemassa koko koulun yhteistä hyvää.

 TOKYOn design-muistikirja /kalenteri on TOKYOn suosituin jäsenetu. Se julkaistaan vuosittain loppukeväästä, ja TOKYO on julkaissut kalenteria / muistikirjaa vuodesta 1975 saakka. Kalenterin suunnittelija valitaan vuosittain kilpailulla. Vuodesta 2018 kalenteri on tehty yhteistyössä Aalto yliopiston ylioppilaskunnan kanssa.

♡ Kipsari tuottaessaan voittoa jakaa TOKYOn kanssa jäsenistölleen loppuvuodesta I ♡ Kipsari -apurahaa! Apurahan suuruus on tuhannen euron luokkaa, ja se on kaikkien TOKYOn opiskelijajäsenten haettavissa! www.kipsari.com

♡ Torso, eli universumin upein TOKYOn omistama lehti, ei maksa tokyolaisille mitään. Torso ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja lehden voi noutaa omakseen esimerkiksi Kipsarista tai TOKYOn palvelupisteeltä. Lisää Torsosta voit lukea täältä.

♡ TOKYO ry voi myös hakemuksesta myöntää Aalto ARTSin opiskelijoille ja ainejärjestöille harkinnanvaraisia projektiavustuksia. Avustusten myöntämisestä päättää yhdistyksen hallitus. Avustuksista ja niiden hakemisesta löytyy lisätietoa täältä.

♡ Kannattaa pitää mielessä, että taideopiskelijan opiskelijakortti oikeuttaa alennuksiin monissa (taidealan) museoissa ja erikoisliikkeissä. Alennusta kannattaa aina kysyä erikseen.

Taideopiskelijat voivat myös hankkia valtion taidemuseoiden vuosikortin 14€ hintaan. Vuosikortti on voimassa yhden vuoden kortin ostopäivästä lähtien ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn Ateneumiin, Kiasmaan sekä Sinebrychoffin taidemuseoon.

 Tämän kaiken lisäksi saat TOKYOn jäsenenä lukuisia jäsenetuja monista liikkeistä ja yrityksistä! Ohessa listattuna (vuonna 2019 päivitetyt) jäsenedut TOKYOn jäsenille -olemme työstämässä uusia parhaillaan, joten ilmoita meille kiinnostavia kohteita!

Psst: Onko sinulla mielessä paikka, josta olisi kiva saada alennusta TOKYOn jäsenenä? Vinkkaa siitä TOKYOn toiminnanjohtajalle ([email protected]) tai hallituslaisille ([email protected]) ja teemme parhaamme toteuttaaksemme toiveesi!