Tervetuloa, uusi opiskelija!

Onneksi olkoon uudesta opiskelupaikastasi Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa (Aalto ARTSissa lyhyesti ilmaistuna)! Hakuprosessin päihittäminen ei ole helppoa, mutta sinä pääsit Aaltoon, hurraa!

Opiskelijakulttuuri on Aallossa erittäin aktiivista ja se on suurelta osin opiskelijajärjestöjen rakentamaa. ARTSin opiskelijat ovat kerääntyneet TOKYO -nimisen järjestön alle. TOKYOn toiminnan tarkoitus on tuoda yhteen kaikki ARTSin opiskelijat ja huolehtia heidän oikeuksistaan sekä hyvinvoinnistaan. Vuoden aikana TOKYO järjestää tapahtumia opiskelijoille, kuten vuoden aloituspirskeet nimeltä Start ARTS, TOKYOn vuosittaiset naamiaisjuhlat nimeltä Maskerad ja TOKYOn Joulumyyjäiset.

Olemme koonneet tälle nettisivuille paketin josta löydät tiedot kaikesta mitä uusi opiskelija voi tarvita ennen opintojen aloitusta sekä niiden aikana. Sivustoa päivitetään kaiken aikaa ja jos et löydä etsimääsi olethan meihin yhteydessä, jotta voimme lisätä tarpeellisia tietoja sivustolle.

Fuksiopas

TOKYO tarjoaa sinulle myös fuksioppaan. Se sisältää kaiken tarpeellisen tiiviissä muodossa sinulle luettavaksi. Bongaa fuksiopas Issuusta!

Tavoita muut ARTSilaiset

Kuten nykyään pitääkin, löytyy TOKYO myös somesta. Järjestöllämme on oma Facebook-sivu sekä ryhmä. Muista tykätä myös TOKYOn hengetär Sherylin omasta sivusta sekä Instagram-tilistämme!

Voit myös liittyä ARTS opiskelijoiden yleiseen keskusteluryhmään Telegram-chattisovelluksessa täältä. Telegramia käytetään Aallon opiskelijayhteisössä laajalti, sillä se soveltuu WhatsAppia paremmin mm. suurten ryhmien hallintaan.

Hyödyllisiä linkkejä

Olemme keränneet tähän joukon linkkejä, jotka tavalla tai toisella helpottavat opiskelijan elämää ARTSissa ja Aallossa ylipäätään.

  • Kanttiinit.fi — Otaniemen kampusravintoloiden ruokalistat
  • Useful Aalto Map — Hyödyllinen karttasivu, jolla voi hakea yksittäisiä tiloja Aallon kampuksella.
  • Aalto Takeout — Sivu, josta voi varata Aallon laitteita ja kojeita käyttöönsä
  • http://computers.aalto.fi/ : Sivu, josta näkee koulun tietokoneiden saatavuuden ympäri kampusta reaaliajassa

Otaniemen ja Aallon yleisiä some-kanavia ja chatteja

Telegram

Facebook