I ❤ Kipsari -apuraha jälleen haettavissa! dl 2.6.

Vegaaniravintola Kipsareissa ruokailu on kuin laittaisi rahaa omaan taskuun: Kipsari Väreen ja Studio Kipsarin omistavat TOKYOn kautta ARTSin opiskelijat! Kipsarin toiminta on voittoa tavoittelematonta, mutta joskus vuosi saattaa yllättää positiivisesti. Tällöin Kipsareiden toiminnasta saaduilla tuotoilla tuetaan opiskelijoiden projekteja, ja nyt toukokuussa 2023, usean vuoden tauon jälkeen, on jälleen haussa 1000 euron I <3 Kipsari –apuraha kaikille TOKYOn opiskelijajäsenille!

Apurahan myöntämisestä päättää arvovaltainen raati, joka koostuu TOKYOn alumneista – taiteen ja muotoilun ammattilaisista.

Apuraha on haettavissa perjantaihin 2.6.2023 klo 23.59 saakka. Hakemukset toimitetaan sähköisesti tämän lomakkeen kautta

Hakemuksessa tulee olla :

-Tekstiosuus, jossa on lyhyt kuvaus projektista johon apurahaa haetaan ja projektin talousarvio, sekä hakijan tiedot.

-Tarkasti valittuja A4 –kokoisia kuvia/luonnoksia projektista, max 5 kpl.

-CV ja visuaalisen alan hakemuksissa mukana max 10 sivuinen taiteilijaportfolio.

Apurahan myöntämisessä sovelletaan seuraavia ehtoja:

Apuraha myönnetään TOKYO ry:n opiskelijajäsenen / -jäsenten taiteellisen projektin materiaalikustannuksiin. Apuraha on jaettavissa vain TOKYOn jäsenille, ja TOKYOn voimassa oleva jäsenyys 2022-2023 tarkastetaan hakemuksia käsitellessä.

Apurahaa ei voi käyttää palkkoihin tai palkkioihin.

Apuraha myönnetään yhdelle tai useammalle taiteelliselle projektille.

Apuraha tulee käyttää siihen tarkoitukseen, mihin sitä on haettu. Apurahan saajan on toimitettavan raportti apurahan käytöstä viimeistään kolmen kuukauden kuluttua sen käytön jälkeen. Apurahaprojektin täytyy valmistua vuoden sisällä apurahapäätöksen julkaisusta, ja apuraha voidaan periä takaisin, jos sitä ei ole käytetty jakoperusteiden mukaisesti.

Raportointilomakkeeseen liitetään alkuperäiset kuitit sekä erittely apurahan toteutuneesta käytöstä. Lomake toimitetaan apurahan saajalle myöntövaiheessa.

Lisätietoa TOKYOn toiminnanjohtaja Anna Merikarilta, anna.merikari (at ) ayy.fi

Kommentit pois päältä artikkelissa I ❤ Kipsari -apuraha jälleen haettavissa! dl 2.6.