Kalenterikilpailun sekä I ♥ Kipsari -apurahan voittajat on nyt valittu!

winnertakesJoululoma, jos sitä ahkerilla taideopiskelijoilla olikaan, vetelee viimeisiään ja aivan kohta on jälleen aika palata takaisin sorvin ääreen. Ennen kuin lomat alkoivat TOKYOlla oli useampikin kilpailuhenkinen pikku mittelö käynnissä. Voittajat ratkaistiin vielä vuoden 2014 puolella, mutta sikäli, kun heistä ei sen virallisemmin olla viellä huudeltu missään teemme sen nyt.

❥❥❥ Kalenterikilpailumme ratkesi perjantaina 12.12.2014 TOKYOn Jouluglögien yhteydessä. Tänä vuonna voittajaksi selviytyi graafisen suunnittelun opiskelija Linn Henrichson. Esimakua kalenterisuunnitelmasta voi katsella (Instagram-laatuisena, mutta kuitenkin) täällä. Varsinainen kalenteri löytää tiensä tokyolaisten käsiin ensi syksynä.

❥❥❥ I ♥ Kipsari -apurahan voittajat taasen julkistettiin viikko edellämainitun jälkeen publiikissa. Tällä kertaa yhteensä tuhannen euron arvoinen apuraha päätettiin jakaa kahden projektin kesken. Veera Kuokka ja Tiina Kemppinen saivat 300 euroa Jätti-Snickers -performanssiinsa. Tämän lisäksi Petra Silfverbergin ja Maria Sannemannin Turvakoti ry:n Taidetyöpaja-projekti palkittiin 700 euron stipendillä. Apuraharaadin arviot molemmista projekteista olivat ylistäviä. Arvovaltaisen raadin muodostivat vuonna 2014 TaiKin alumnit Wilma Hurskainen, Miina Savolainen, Miira Zukale ja Daniel Palillo.

Sekä vanha että uusi hallitus onnittelevat mitä sydämellisimmin kaikkia voittajia ja toivottavat kaikille muille tasapuolisen loistokasta #TOKYOLOVE:n vuotta 2015! Hurraa!

News, SliderKommentit pois päältä artikkelissa Kalenterikilpailun sekä I ♥ Kipsari -apurahan voittajat on nyt valittu!