Aika päivittää TOKYOn tapaturmavakuutus

ensiapuboxi-tapaturmaTapaturmavakuutus on voimassa lukuvuosittain 1.10. – 30.9. ja vakuutusmaksu vuodelle on 15,00 euroa. Tapaturmavakuutus korvaa tapaturmia koulu- ja vapaa-ajalla, myös matkustaessa, aina 17 000,00 euroon asti. Vakuutuksen omavastuu on 0 €.

Vakuutuksen voit tulla maksamaan TOKYOn palvelupisteelle (Arabiakeskus, 3. krs, OOPin yhteydessä, auki ma & pe klo 12 – 14, ti – to 12 – 15) tai sen voi maksaa myös suoraan TOKYOn tilille.

Tilille maksaessa toimi seuraavasti: maksa vakuutusmaksu Taideteollisen korkeakoulun ylioppilaat TOKYO ry:n tilille OP: 554223-20248735, kirjoita viestiin vakuutus, koko nimi + sotu. Tämän jälkeen laita sähköpostiviestiä vakuutuksen vahvistamiseksi osoitteeseen anna.merikari ( at) aalto.fi , johon kirjoitat nimi+ sotu-tietosi, sekä milloin olet maksanut vakuutusmaksun.

TOKYOn tapaturmavakuutus on vain TOKYOlaisille, joten varmistathan että olet maksanut TOKYOn 8 € jäsenmaksun. Jäsenmaksun voi maksaa toimistolla käteisellä tai TOKYOn yllä olevalle pankkitilille (viestiin jäsenmaksu + koko nimi).

Tarkemmin vakuutuksesta ja vakuutusehdot löytyvät TOKYOn nettisivuilta; http://tokyo.fi/jasenedut/tapaturmavakuutus/ .

Kommentit pois päältä artikkelissa Aika päivittää TOKYOn tapaturmavakuutus