Ansaitse rahaa ja mainetta ja kunniaa, kun TOKYO menee Taiteiden yöhön

TOKYO goes Taiteiden yö – Suunnittelukilpailu

 

Helsingin juhlaviikot kruunaa jokavuotinen Taiteiden yö. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään torstaina 23. elokuuta.

 

TOKYO tulee osallistumaan Taiteiden yöhön ja nyt tarvitsemme ideoitanne siihen miten tämän tulisi tapahtua. Onko sinulla idea, jonka olet halunnut toteuttaa Taiteiden yössä? Nyt on mahdollisuutesi saada apu ja resurssit sen toteuttamiseen. Suunnittele unelmiesi taideprojekti ja ota kaverisi mukaan! Voittajalle luvassa mainetta ja kunniaa, päräyttävää portfolio matskua sekä 200 euron palkinto!

 

Kilpailun tehtävänä on yksinkertaisesti suunnitella TOKYOn tapa osallistua Taiteiden yöhön. Tämä voi olla mitä vain installaatiosta työpajaan. Toivottavasti projekti voi jollain tapaa osallistaa myös kaupunkilaisia. Projekti sijoittuu Suvilahteen. Tarkkaa sijaintia alueella ei ole päätetty, vaan tässä suunnittelijalla on vapaat kädet.

 

 

Project site in Suvilahti

 

Projektin alustava budjetti on 200 euroa, mutta hyvin perustelluista syistä budjettia on mahdollista kasvattaa. Erityisen halvasta tai kalliista toteutuksesta ei saa lisäpisteitä vaan paras idea palkitaan. Parhaat ideat voivat toteutua myös nollabudjetilla. Kannustamme suunnittelijoita hyödyntämään kierrätettyjä materiaaleja sekä yleisön osallistamista uusien materiaalien ostamisen tai työvoiman palkkaamisen sijaan. TOKYOn kestävien arvojen hengessä suunnittelijoiden tulisi ratkaista paljon materiaalia sisältävien projektien kestävä hävittäminen tai mieluiten uusiokäyttö.

 

Kilpailuehdotukset tulee palauttaa 15. Heinäkuuta mennessä sähköpostitse. Voittajan tulee sitoutua suunnittelemaan sekä toteuttamaan projekti sekä olemaan paikalla Taiteiden yössä 16-20.00 sekä lisäksi pystytykseen ja purkamiseen kuluva aika. Voittaja idea lunastetaan TOKYOn käyttöön, mutta suunnittelija sekä avustavat henkilöt saavat tunnuksen projektista.

 

Kilpailuehdotukset

 

Palauta ehdotuksesi 15. heinäkuuta 23.59 mennessä sähköpostitse [email protected]. Ehdotus tulee palauttaa pdf-muodossa sisältäen maksimissaan yhden A4 verran tekstiä, joka tiiviisti esittelee idean. Kirjoitathan selostuksen englanniksi nyt kun puolet hallituksestamme on kansainvälisiä maisteriopiskelijoita. Mukaan voi liittää vapaasti kuvia sekä kaavioita havainnollistamaan ideaa. Voit myös linkata pdf:ään videoita tai muuta referenssiä tarvittaessa. Pdf tulee nimetä “X_TOKYO_Night_of_the_Arts”, missä X on ehdotuksesi nimimerkki. Kilpailu on anonyymi, joten älä liitä itsestäsi henkilötietoja palautettavaan pdf:ään. Palauttaessasi ehdotuksen kirjoita sähköpostiin yhteystietosi:

 

Nimi

sähköposti

koulutusohjelmasi

 

Aikataulu

 

15.7.2018 23.59    kilpailuehdotusten palautus

16.-22.7.2018        kilpailuehdotusten läpikäynti sekä voittajan valinta

Elokuu            projektin valmistelua

23.8.2018 16-20.00    TOKYO Taiteiden yössä

 

Palkinto

200 euroa

 

Projektin budjetti

max 200 euroa (perustelluista syistä mahdollista saada lisärahoitusta)

 

Jos kaipaat lisätietoja älä epäröi ottaa yhteyttä [email protected]

 

Onnea matkaan!

 

Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnitelun ylioppilaat TOKYO ry

 

ARTSin muuttoKommentit pois päältä artikkelissa Ansaitse rahaa ja mainetta ja kunniaa, kun TOKYO menee Taiteiden yöhön