Arabia Maskerad rekryilta 15.09. @ TOKYO Hub 17:00


Arabia Maskerad tarvitsee illusionisteja riveihinsä luomaan maailmanluokan bilepuitteet marraskuisille megahäppeningeilleen!

Arabia Maskerad on TOKYOn syntymäpäiväjuhlat ja samalla Suomen suurimmat naamiaiset, ja ne järjestetään tänä vuonna 7.11.2015 Kaivohuoneella. Teema, Suuri Illuusio – The Grand Illusion, antaa osanottajille mahdollisuuden inspiroitua surrealismista, optisista harhoista ja salaliitoista, sekä sukeltaa välkehtivään savuun ja kirkasväristen muotojen ja kuvioiden sykkeeseen.

Maskerad tarvitsee tiimeihinsä tekijöitä! Markkinointi-, lipunmyynti- ja lavastetiimit tarjoavat jokaisen kiinnostukselle ja taidoille sopivan kolon auttaa. Tarvitsemme bileisiin valokuvaajia ja juontajia, joten varmasti juuri sinua tarvitaan.
Tiedossa talkoolaisille syksyn aherruksesta on tietysti ILMAISLIPPU itse juhliin!
Jos siis olet reipas, rehti ja täynnä tarmoa, osaat pidellä vasaraa yksin- tai kaksin käsin, levittää julisteita ympäri kaupunkia salaman lailla tai viheltää nenälläsi, olet tervetullut tiistaina TOKYO Hubille Kipsarin käytävään kuulemaan lisää juoruja ja nauttimaan #TOKYOLOVEsta ja kahvista.
Nähdään!

Kommentit pois päältä artikkelissa Arabia Maskerad rekryilta 15.09. @ TOKYO Hub 17:00