ARTS Tutorhaku nyt käynnissä! Hae tutoriksi 6.4. mennessä

HAKUILMOITUS

Hae Aalto ARTSin opiskelijatuutoriksi lukuvuodelle 2015-2016!

Tehtävänkuva ja palkkaus:
Opiskelijatuutorina olet tärkeässä roolissa tukemassa uusien opiskelijoiden opintojen sujuvaa aloitusta! Tuutorina olet läsnä uusien opiskelijoiden aloittaessa opintonsa. Olet asiantuntija ja innostaja, joka kertoo kuka laitoksellasi ja koulussa auttaa missäkin asiassa. Kerrot opiskelijan oikeuksista ja velvollisuuksista ja tiedät keskeisimmät opiskelijoita koskevat säännöt. Osaat kertoa ”talon tavoista” ja kulttuurista – myös opiskelijakulttuurista!
Tehtävään kuuluu yliopiston ja ylioppilaskunnan yhdessä järjestämä koulutus (4.-7.5.2015). Lisäksi saat tukea ja koulutusta ARTSin oppimispalveluista. Varsinainen työ alkaa 24.8.2015 käynnistyvällä uusien opiskelijoiden orientaatioviikolla.
Tuutoroinnista maksetaan raportin perusteella 200e lukukaudesta, eli syksyn ja kevään osuuksista yhteensä 400e. Jokaiselta ARTSin laitokselta valitaan kaksi opiskelijatuutoria (yhteensä 10). Tämän lisäksi valitaan kaksi kansainvälisyystuutoria.

Kielivaatimukset:
Opiskelijatuutorit: suomi ja englanti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
Kansainvälisyystuutorit: englanti, suomen ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Hakuohjeet:
Hakuaika 17.3.–6.4.2015
Lähetä max. yhden A4:n mittainen motivaatiokirje, jossa kerrot lyhyesti taustastasi ja miksi haet opiskelijatuutoriksi. Tarkenna myös, oletko kiinnostunut ensisijaisesti opiskelijatuutorin vai kansainvälisyystuutorin tehtävistä. Merkitse kirjeeseen selkeästi henkilö- ja yhteystietosi, oma laitoksesi ja ohjelmasi.
Lähetä hakemus 6.4.2015 mennessä sähköpostilla (word- tai pdf-tiedostona) Jyri Äärilälle: [email protected]
Valinnat tehdään 10.4.2015 mennessä ja tuutoreiksi valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Aalto ARTSin Oppimispalvelut pidättää oikeuden kysyä hakijoilta tarvittaessa lisätietoja.

Lisätietoja:
[email protected]
+358 50 4684140

Uncategorized @fiKommentit pois päältä artikkelissa ARTS Tutorhaku nyt käynnissä! Hae tutoriksi 6.4. mennessä