Hae Kipsarin hallitukseen

hallitushaku2014Kipsari on TOKYOn omistama opiskelijaravintola, joka harjoittaa voittoa tavoittelematonta ravintolatoimintaa opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Kipsarissa järjestetään myös erilaisia opiskelijoiden tilaisuuksia, kuten Kino Sherylin avajaisten jatkot ja What’s going on ARTS -keskustelutilaisuus keväällä 2015. Kipsari myös jakaa vuosittain mahdollisesta voitostaan I love Kipsari -apurahan opiskelijoiden taiteellisiin projekteihin.

Kipsaria johtaa sen oma hallitus yhteistyössä toimitusjohtajan kanssa, ja toimenkuva koostuu mm. Kipsarin toiminnan kehittämisen ideoinnista, talouden seurannasta ja markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta.

Jos kiinnostuit hallituspaikasta Kipsarissa, laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hallitus (at) tokyo.fi. Kerro hakemuksessasi hieman siitä, millaisia kiinnostuksen kohteita sinulla olisi hallituksessa toimiessasi, ja millaista taustaa, osaamista tai kiinnostusta sinulla on ravintolatoiminnasta. Eduksi hakemuksessa katsotaan ARTSilaisen opiskelijakentän ja TOKYOn tuntemus.

Hallitukseen on haussa kolme varsinaista jäsentä sekä mahdollisesti varajäsen, ja haun deadline on 10.4.2015

Kommentit pois päältä artikkelissa Hae Kipsarin hallitukseen