Hae nyt tuutorikoordinaattoriksi! (dl 25.1.)

Tuutorikoordinaattori ARTSiin nyt haussa!
Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun oppimispalvelut (LES ARTS) hakee tuutorikoordinaattoria määräaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tehtävään haetaan läsnä olevaaARTSin tutkinto-opiskelijaa.
Tuutorikoordinaattorilla on keskeinen rooli ARTS:n uusien tutkinto-opiskelijoiden opiskelijatuutoreiden rekrytoimisessa, kouluttamisessa ja tuutoritoiminnan koordinoimisessa. Koordinaattori varmistaa, että laitosten vastuutuutoreilla ja vapaaehtoisilla opiskelijatuutoreilla on tarvittavat tietotaidot uusien opiskelijoiden opastamiseen opiskeluun, opiskelijaelämään ja yliopistoyhteisöön liittyvissä asioissa. Koordinaattori toimii yhteistyössä ARTSin opiskelijapalveluiden sekä Aallon eri opiskelijajärjestöjen kanssa ja järjestää yhdessä opiskelijajärjestöjen ja tuutoreiden kanssa tapahtumia. Tehtävään sisältyy myös ARTSin orientaatioon sekä opiskelijapalveluiden toimintaan liittyviä tehtäviä.
Tehtävässä katsotaan eduksi yliopistoyhteisön toimintakulttuurin tunteminen, kokemus projektiluonteisista työtehtävistä ja koulutuksen itsenäisestä suunnittelusta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Toisen kotimaisen kielen osaaminen sekä kokemus aiemmasta tuutoroitoiminnasta katsotaan eduksi.
Tehtävästä kiinnostuneita pyydetään toimittamaan vapaamuotoinen sähköinen hakemus sekä CV opiskelijapalveluiden tiiminvetäjä Jyri Äärilälle keskiviikkoon 25.1.2017 mennessä.
Työsuhde alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä tammi-helmikuussa ja päättyy tammikuussa 2018. Työaika on keskimäärin 10 tuntia viikossa ja tuntipalkka on 13,00€.
Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijapalveluiden tiiminvetäjä Jyri Äärilä.
puh. 050 4684 140
jyri.aarila@aalto.fi
NewsKommentit pois päältä artikkelissa Hae nyt tuutorikoordinaattoriksi! (dl 25.1.)