Helei, ARTSin uudet opiskelijat!

Suurensuuret onnittelut teille kaikille, ja tervetuloa opiskelemaan sekä Arabian että Otaniemen kampuksille <3

TOKYO on kaikkien artsilaisten opiskelijajärjestö, joka tuo koulumme opiskelijoita yhteen ja edustaa artsilaisia niin Aalto-yliopistossa kuin yhteiskunnassakin. Tokyolaiset huolehtivat yhteistuumin opiskelijayhteisömme parhaasta – sekä hupailun että edunvalvonnankin merkeissä. Tervetuloa joukkoon!

Täältä pääset lukemaan TOKYOn tervehdyksen uusille opiskelijoille, info-Torson, josta löytyy kaikki oleellinen tieto pähkinänkuoressa!

TOKYOn jäseneksi voi liittyä maksamalla 8 euron suuruisen jäsenmaksun WebOodissa lukuvuosi-ilmoittautumisen yhteydessä tai palvelupisteellämme Arabiassa. Heinäkuussa palvelupiste on kiinni, mutta avautuu jälleen 28.7. ja on sen jälkeen auki normaalisti ma ja pe 12-14 ja ti – to 12-15.

Liittyessäsi jäseneksi saat omaksesi TOKYOn design-kalenterin palvelupisteeltä, ja tietysti läjäpäin muita mahtavia etuja TOKYOn hohtavalla jäsentarralla. Jos maksat jäsenmaksun oodissa, voit noutaa kalenterisi palvelupisteeltä jälkikäteen. Muista jäseneduista löydät tietoa täältä, lisätietoa TOKYOsta taasen täältä.

Nauttikaahan kesästä, elokuussa tavataan!

Rakkaudella,
TOKYOn hallitus