Hey you young fellows / Hey you old farts / Tell me what’s going on ARTS?

1549440_10205208781208345_9185648533224959572_n’What’s going on ARTS?’ eli ARTSin avoin keskustelutilaisuus tulee taas keskiviikkona 10.12.2014. Aiheena ovat yleistä hämmennystä aiheuttaneet kysymykset TUTKINNONUUDISTUKSESTA & LAITOSJAOSTA. ARTSin opintoasiainpäällikkö Leena Koskinen sekä dekaani Anna Valtonen jakavat tietoa sekä vastaavat kysymyksiin.

Eli sama suomeksi:
Tuntuuko sinusta, että olet hukassa metsässä? Pimeässä metsässä, jossa loputon kysymysten räme jatkuu silmänkantamattomiin? Pimeässä, karmivassa metsässä, ilman pienintäkään toivon pilkahdusta poispääsystä? Haluaisitko tietää, mitä tässä koulussa tapahtuu, sen sijaan että kulutat aikaasi ja mielenterveyttäsi lohduttomassa epätietoisuudessa harhailemiseen? Tai olisiko ihan vaan kiva vastaanottaa infoa siitä, millainen on asioiden tämänhetkinen tola ja miten pystyt siihen opiskelijana vaikuttamaan?

❥❥❥❥❥❥❥ TULE PAIKALLE

Pääpiirteissään homma rullaa näin:
16 -> Tarjoilua Mediakeskus Lumen ylälämpiössä (ilmaista ruokaa!!!)
16:30 – 18:00 Keskustelutilaisuus Sampo-salissa (informaatiota ja vaikutusmahdollisuuksiaooohh!!!)

Tervetuloa!

Tapahtuman Facebook-event on täällä.

❥ Tilaisuuden järjestävät TOKYO ry, OOP ja dekaani
❥ Tilaisuuden reaaliaikaisesti raportoi TOKYOn viestintä (tai saa siihen keskusteluun somessa muutkin osallistua, supervirallinen hashtagimme on #ARTSwhat). Edellinen taidonnäyte täällä.

Events, News, SliderKommentit pois päältä artikkelissa Hey you young fellows / Hey you old farts / Tell me what’s going on ARTS?