Huippukokous

huippukokous2013

TOKYOn hUiPpukOKouS lähenee!

Kokous järjestetään 19.11. Node Galleryssa klo 16.30-. Kokouksessa käydään läpi mm. tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja budjetti ja valitaan TOKYOn hallitus vuodelle 2014. Hallitus valitaan paikan päällä äänestämällä ja äänioikeutettuja ovat kaikki TOKYOn jäsenet. Tarjolla purtavaa ja virvoketta, tervetuloa!

Minäkö hallitukseen?

No kyllä! TOKYOn hallitus järjestää tapahtumia ja hoitaa opiskelijoiden edunvalvontaa ARTSissa. Mikäli olet kiinnostunut esim. juhlien järjestämisestä, tutkinnonuudistusasioista tai uuden kampuksen suunnittelusta, sisäilmaongelmiin vaikuttamisesta tai vaikkapa tutortoiminnan kehittämisestä, TOKYOn hallitus on juuri oikea paikka viedä näitä asioita eteenpäin.

Sinun ei todellakaan tarvitse olla kiinnostunut näistä kaikista: hallitus järjestäytyy niin, että jokainen hallituslainen vastaa itseään kiinnostavasta sektorista. Hallituksessa toimiminen ei myöskään vaadi aiempaa kokemusta vastaavasta – tekemällä oppii!

Hallitukseen valitaan kymmenen jäsentä ja hallituskausi kestää vuoden 2014, tammikuusta joulukuuhun. Kesällä ollaan tietysti lomalla!

No mitä se hallitus tekee?

Hallitus kokoustaa kerran viikossa hallituksen jäsenille sopivaan aikaan. Tämän lisäksi jokainen hallitusjäsen hoitaa omaan sektoriinsa kuuluvia hommia viikon varrella; esim. tapahtumavastaavan eli Sherylin vastuulla on muun muassa TOKYOn myyjäisten ja Arabia Maskeradin järjestäminen, edunvalvontaa hoitavat hallituslaiset puolestaan toimivat opiskelijaedustajina monissa ARTSin työryhmissä ja tekevät sektoreihinsa liittyen yhteistyötä koulun henkilökunnan kanssa.

Kuinka haen hallitukseen?

Se sujuu helposti: riittää kun saavut huippukokoukseen ja ilmoitat olevasi kiinnostunut hallituspaikasta. Mikäli et itse pääse paikalle, voit lähettää osoitteeseen puheenjohtaja(at) tokyo.fi vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja miksi haluaisit olla mukana hallituksessa.

Nähdään Huippukokouksessa!

Events, NewsKommentit pois päältä artikkelissa Huippukokous