I ♥ Kipsari -apuraha julkistettu

TOKYO jakoi Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun publiikissa tänään perjantaina 21.12.12  I ♥ Kipsari -apurahan. Apurahan suuruus on 1500 euroa, ja se katetaan Kipsari -ravintolan toiminnasta saaduilla tuloilla. Tänä vuonna apuraha jakautui poikkeuksellisesti kahdelle projektille. Apurahasta päätti tuomaristo, johon kuului Taideteollisen korkeakoulun alumnit Mari Martikainen, Vesa-Pekka Rannikko ja Mikko Laakkonen.

1200 euron suuruisen apurahan saa Anne Pasanen Kalewala -projektilleen. Tuomariston mukaan Kalevalan päivänä Metro-lehden välissä ilmestyväksi suunniteltu Kalewala-lehti arkipäiväistää kansallismytologiaamme ihmisläheisellä tavalla. Kalewala -lehti muuttaa mytologian laajalle yleisölle tavoitettavaksi, ja se tuo perinteitä ja tarinankerrontaa osaksi nykyviestintää. Projektia kiitettiin omaperäisyydestä ja ajankohtaisuudesta.

300 euron apurahan saa Katriina Kaija tarinankerronta -projektilleen, jossa järjestetään saduttamisen keinoin lapsille ja vanhuksille yhteisiä työpajoja.

Näiden iloisten uutisten myötä TOKYO toivottaa kaikille rentouttavaa Joulun aikaa ja entistäkin parempaa Uutta Vuotta 2013!

News, SliderKommentit pois päältä artikkelissa I ♥ Kipsari -apuraha julkistettu