KINO SHERYL ETSII UUTTA TEATTERIVASTAAVAA SEKÄ KAHTA HALLITUKSEN JÄSENTÄ

Avoin työpaikka: Elokuvateatterivastaava

Arabianrannassa aiemmin toiminut elokuvateatteri Kino Sheryl jatkaa nyt toimintaansa uusissa tiloissa ja etsii joukkoonsa elokuvateatterivastaavaa.

Elokuvateatterivastaavan tehtävänä on luotsata Kino Sheryliä ja huolehtia siitä, että ydintoimintamme eli elokuvien esittäminen yleisölle onnistuu sujuvasti. Käytännössä elokuvateatterivastaava suunnittelee viikoittain vaihtuvan ohjelmiston, huolehtii elokuvateatteritoimintaan liittyvistä toimistotöistä ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaneiden kanssa, toimii elokuvateatterityöntekijöiden esimiehenä ja pitää Kino Sherylin hallituksen ajantasalla elokuvateatterin toiminnasta.

Edellytämme palkattavalta henkilöltä

  • kokemusta elokuvien esitystoiminnasta
  • kokemusta yrityksen tai yhdistyksen pyörittämisestä
  • itsenäistä työotetta ja rakkautta elokuvia kohtaan

Kino Sheryl Oy on Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoiden kokonaan omistama elokuvateatteri, jonka toiminnan tavoitteena on laadukkaan elokuvataiteen ja monipuolisen elokuvakulttuurin edistäminen. Arthouse-henkisessä elokuvateatterissa on näytetty sekä palkittuja taide-elokuvia että yleisön toivomia uutuuksia.

Elokuvateatterivastaavan tehtävä on kokoaikainen (noin 37,5 h /vko) ja alkaa elokuussa perehdytyksellä tehtävään. Hakemukset tulee lähettää 21.6.2018 ja haastattelut pidetään valituille 2.-4.7.2018.

Lisätietoja tehtävästä saa lähettämällä sähköpostia [email protected]

Hakuohjeet:

Kino Sheryl on sitoutunut edistämään tasa-arvoa työelämässä, joten hakuprosessin ensimmäisessä vaiheessa hakemukset käsitellään anonyymeinä.

1. Nimetön työhakemus ja ansioluettelo lähetetään sähköpostin liitteenä yhtenä pdf-tiedostona. Pdf-tiedoston ensimmäisen sivun yläreunaan hakija kirjoittaa itsevalitseman hakutunnisteen, joka voi olla keksitty salanimi tai numerosarja. Myös pfd-tiedosto tulee nimetä tällä tunnisteella. Työhakemuksessa tai ansioluettelossa ei tule mainita omaa nimeä, yhteystietoja tai syntymäaikaa.

2. Sähköpostin otsikoksi kirjoitetaan Hakemus: elokuvateatterivastaava. Sähköpostin teksikenttään kirjotetaan oma hakutunniste, nimi ja yhteystiedot.

3. Hakemukset palkkatoiveineen lähetetään viimeistään 21.6.2018 osoitteeseen [email protected]

Haetaan 2 uutta jäsentä elokuvateatteri Kino Sheryl Oy:n hallitukseen

Kino Sheryl Oy on Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoiden omistama elokuvateatteri, jonka toiminnan tavoitteena on laadukkaan elokuvataiteen ja monipuolisen elokuvakulttuurin edistäminen. Arthouse-henkisessä elokuvateatterissa näytämme sekä palkittuja taide-elokuvia että yleisön toivomia uutuuksia, teemme yhteistyötä elokuvafestivaalien kanssa ja tarjoamme elokuvakasvatusta lapsille muun muassa leffaleirien muodossa.

Kino Sherylin hallitus kokoontuu noin 6 kertaa vuodessa ja vastaa elokuvateatteritoiminnan suuntaviivoista. Osakeyhtiölain mukaan hallitus on myös vastuussa yhtiön toiminnan ja talouden valvomisesta.

Kino Sherylin hallituksen jäsenenä pääset vaikuttamaan Helsingin elokuvateatteriskeneen ja edistämään monipuolista elokuvakulttuuria. Toivomme uusilta hallituksen jäseniltä tuntemusta elokuvien esitystoiminnasta, yritys- tai järjestötoiminnasta ja rakkautta elokuvia kohtaa.

Lisätietoja ja hakemukset (viimeistään 21.6.2018) osoitteeseen [email protected]

Hakemuksen otsikoksi Hallitus. Vapaa hakemus + CV yhtenä pdf-tiedostona sähköpostin liitteenä.