Kino Sheryl hakee työntekijöitä!


kinosheryl_kansikuva
Kino Sheryl on TOKYOn perustama elokuvateatteri, joka tulee käynnistämään toimintansa Mediakeskus Lumen tiloissa vuoden 2015 helmikuussa. Haemme nyt kolmea tuntityöläistä, jotka koulutamme tehtävään. Työtehtävään kuuluu mm. projektorin ja salitekniikan hallintaa, asiakaspalvelua, myyntiä sekä salin siisteydestä huolehtimista. Työ on ilta- ja viikonlopputyötä. Työ on alkuun määräaikainen elokuvateatterin käynnistymisen johdosta, mutta tarjoamme mahdollisuutta pitkäaikaiseen työskentelyyn.

Palkkaus ja työmäärä on pyritty laskemaan siten, että työntekijä voi työskennellä menettämättä mahdollisuutta nostaa opintotukea. Työ on muutenkin suunniteltu tehtäväksi opintojen ohella. Palkka on kiinteä 13 €/tunti. Työtä on noin 10 tuntia viikossa per työntekijä.

Eduksi katsomme aiemman vastaavan työkokemuksen, sekä kokemuksen muusta asiakaspalvelutyöstä. Myös kokemus kassapäätetyöskentelystä ja myyntityöstä katsotaan eduksi. Hakijan tulee hallita hyvin tietotekniikka. Mainitsethan hakemuksessasi, jos sinulla on jokin seuraavista: järjestyksenvalvojakoulutus, hygieniapassi, alkoholipassi, ensiapukoulutus.

Hakemukset ja CV:t voi lähettää 12.12.2014 mennessä osoitteeseen [email protected]

Muista myös käydä tykkäilemässä Kino Sherylin Facebook-sivusta!
…Ai mikä leffateatteri? Lisätietoa täällä.

NewsKommentit pois päältä artikkelissa Kino Sheryl hakee työntekijöitä!