Kipsarilla on uusi ravintolapäällikkö ja kehitys kehittyy!

Viime vuoden lopulla rekrytoimme Kipsariin uutta ravintolapäällikköä. Nyt hän on aloittanut, ja hän on Marjo Katainen. Marjo on työskennellyt aiemminkin opiskelijoiden parissa, mm. Aalto BIZ:in ravintolassa päällikköhommissa. Kipsarin hallituksella ja Marjolla on hurjasti ideoita kehittää Kipsaria eteenpäin, ja myös sinä voit ehdottaa omiasi tämän palautelomakkeen välityksellä.
Ja hei! Muistahan, että voit ostaa Kipsarista 10 kahvin kahvilipukkeen! 12 euron lärpäkkeellä saa 10 kahvia + yhden ilmaiseksi! Jukranpujaus sentään!

 

Kipsari on TOKYOn omistama ravintola, baari ja kahvila, joka sijaitsee ARTSin Arabian kampuksen kellarikerroksessa. Kipsari tarjoilee herkullista kasvis- ja vegaaniruokaa, kahvilatuotteita, sämpylöitä, leivonnaisia, herkkuja, virvoikkeita ja vaikka mitä! Kipsarissa ruokaileminen, kuten myös Kino Sherylissä elokuvien katseleminen, on ARTSilaiselle kuin laittaisi rahaa omaan taskuun, sillä molemmat puljut ovat TOKYOn välityksellä ARTSin omien opiskelijoiden omistuksessa! Lisää infoa voit löytää Kipsarin kotisivulta, facebookista tai TOKYOn nettisivuilta.