Kuka on vuoden opettaja? Äänestä!

Onko joku opettajistasi timantti, joka ei ole mielestäsi saanut ansaitsemaansa tunnustusta ja glooriaa? Onko hän innostava, inspiroiva, pedagoginen, ryhmänhallinnan osaava ja ammattitaitoinen tyyppi, jonka luennoista ja kursseista et saa tarpeeksesi? Jos tunnistit opettajasi, äänestä tämä vuoden opettajaksi 2017!

TOKYO palkitsee vuosittain yhden Aalto ARTS:n opettajan hyvästä opetustyöstä. Opettajan valitsevat opiskelijat ja tulos julkistetaan kevään publiikissa Otaniemessä 16.6 juhlallisin menoin. Valittavan henkilön tulee olla Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun professori, lehtori, päätoiminen tuntiopettaja tai muu päätoimiseen opetushenkilöstöön kuuluva henkilö.

Voit jättää oman ehdotuksesi 30.5. mennessä tällä lomakkeella tai jättää ehdotuksen paperilla perusteluineen TOKYOn toimiston ulkopuolella olevaan palautelaatikkoon.

Vuoden opettajan valinnassa painotetaan seuraavia asioita:

* tuloksekas toiminta oppimisyhteisön kehittymisen sekä opiskelijoiden ja opettajien vuorovaikutuksen ja innostavan yhteistyön tukemiseksi
* aktiivinen panostus opetuksen kehittämiseen
* opiskelijoiden yksilöllisen oppimisen tukeminen
* muut lukuvuoden aikana osoitetut erityiset ansiot tai poikkeuksellisen innostava opetustyö

Lisätietoa Vuoden opettajan valinnasta, ja aiemmat Vuoden opettajat listattuina täältä: http://tokyo.fi/tapahtumat/vuoden-opettaja/