Maskerad – Usein Kysytyt Kysymykset, osa I

Arabia Maskerad lähestyy ja siltä varalta, että mielenne ovat täyttyneet niitä kaihertavista kysymyksistä, kokosimme pienen infopaketin koskien tulevaa. Tässä vastauksia alustaviin kysymyksiin, syvemmälle luotaavaa lisäinfoa seuraa myöhemmin.

Järjestetäänkö Maskeradit tämän viikon lauantaina eli 24.10.2015?

Ei järjestetä. Maskeradien ajankohdasta on livahtanut täysin paikkaansapitämätöntä informaatiota sekä TOKYOn että AYY:n kalentereihin. Pahoittelemme virheellisestä informaatiosta mahdollisesti koitunutta mielipahaa, mutta muistutamme että hyvää kannattaa odottaa. Arabia Maskeradia vuosimallia 2015 juhlitaan 7. marraskuuta, kello 21-04. Toistetaan vielä: Älä mene Kaivohuoneelle tällä viikolla, ellet halua kohdata ihan oikeaa Suurta Illuusiota olemattomien bileiden muodossa. Ole kärsivällinen ja odota marraskuuta saapuvaksi.

Mää haluan liput Maskeradeille ja mää haluan ne nyt!

Ei hätää! Maskeradin lipunmyynti aloitetaan huomenna, keskiviikkona 21.10.2015. Jos olet ihminen, joka tykkää edetä elämässään vaikeimman kautta ja lippujen ostaminen vaikuttaa liian helpolta tavalta päästä paikalle, voit aina ottaa osaa kilpailuun. Sellainen on käynnissä Arabia Maskeradin Facebook-sivulla. Tapahtuma-ajankohdan lähestyessä kilpaillaan vielä kertaalleen uusissa merkeissä, eli kannattaa pitää silmät ja korvat auki.

Mistä niitä lippuja sitten saa?

Lippuja voi ostaa TOKYOn Arabian kampuksen palvelupisteeltä, kasvisravintola Kipsarista sekä Tiketistä (tiketti.fi).

Tämän lisäksi Arabia Maskeradilla on jatkuvassa liikkeessä oleva Pop-up basaari, joka pyörii pitkin Arabiaa, Töölöä ja Otaniemeä seuraavanlaisesti:

ARABIA (Hämeentie 135 C pääaulassa)
► Keskiviikkona 21.10 klo 11-14
► Torstaina 5.11. klo 11-14
► Perjantaina 6.11. MAFFE -festarin ajan

OTANIEMI (Otakaari 1 pääaulassa)
► Keskiviikkona 21.10 klo 11-14
► Torstaina 22.10. klo 11-14
► Keskiviikkona 4.11. klo 11-14
► Torstaina 5.11. klo 11-14

TÖÖLÖ (Runeberginkatu 14-16 pääaulassa)
► Keskiviikkona 28.10. klo 11-14
► Torstaina 29.10. klo 11-14

Huomioithan, että Pop-up –myyntipisteeltä lippuja voi ostaa pelkästään käteisellä.

Paljonko liput maksavat?

Ennakkoliput maksavat joko 12e (TOKYOn jäsenille) tai 15e (ilman jäsenalennusta). Tiketistä ostettuihin lippuihin ei saa jäsenalennusta ja niihin tulevat päälle Tiketin normaalit palvelumaksut.

Jos lippuja jää vielä ovelle, voi niitä ostaa sieltä 17 euron hintaan.

Onko nämä naamiaiset vai ”naamiaiset”? Kannattaako asuun panostaa, pukeutuuko muut?

Nämä eivät ole pelkästään naamiaiset, vaan jotain paljon enemmän. Täällä Arabia Maskeradin päämajassa suosimme yleensä ilmaisua Suomen Suurimmat ja Kauneimmat Naamiaiset. Paikan päällä karkeasti arvioituna 95% naamiaisvieraista on pukeutunut. Jotkut Maskerad-kävijöistä panostavat pukujensa valmistamiseen kuukausikaupalla aikaa, jotkut taas taikovat asunsa kasaan pari tuntia ennen ovien avautumista. Osviittaa pukuskaalasta löytyy aikaisempien vuosien kuvagallerioista.

Eli mitä laittaa päälle?

Se sinun pitää keksiä itse. Koska haluamme kuitenkin olla kaikin puolin mukana auttamassa ideoinnissa, olemme keränneet inspiraatiomateriaalia tänne.

Tsekkaa nämäkin!
Arabia Maskeradin Facebook-sivu
Arabia Maskeradin Facebook-event
Lisätietoa Maskeradien historiasta ynnä muuta vastaavaa

Kommentit pois päältä artikkelissa Maskerad – Usein Kysytyt Kysymykset, osa I