On aika äänestää vuoden opettajaa!

opekuvitusOllaan kuultu juttua, että juuri Sinulla on tiedossasi ARTS:in sisällä vaikuttava opettaja, jolla on käsittämätömän kovatasoinen tekninen osaaminen, puhdasta timanttia olevat pedagogiset taidot ja jonka ohjaamilla tunneilla joulu on joka jumalan päivä ja tunti ja sekunti, koska oppimiskokemuksia ja tajunnanräjäyttelyä vaan sataa niskaan jatkuvalla syötöllä.

Anna Hänet meille ilmi! Kyse on tietenkin VUODEN OPETTAJA 2014-äänestyksestä, johon voit osallistua joko täällä tai jättämällä konkreettisen äänesi lappumuodossa Loungen edestä löytyvään vuoden opettaja-uurnaamme.

Harvoin meillä on mahdollisuus todella kiittää sitä tahoa, joka meidät täällä koulii kohtaamaan tosimaailman. Siksi TOKYO, vuosittaiseen tapaansa, haluaa tarjota mahdollisuuden jakaa mainetta ja kunniaa sille onnekkaalle, joka niitä jäsentemme mielestä tuntuu kaikkein eniten tässä oppilaitoksessa ansaitsevan. Äänestys on avoimena toukokuun ajan (1.-30.5.) ja sen voittaja julkistetaan ARTS:in kevätpubliikissa (13.6. Sampo-salissa).

NewsKommentit pois päältä artikkelissa On aika äänestää vuoden opettajaa!