TOKYOn Huippukokous

TOKYO on yhdistys, jonka jokaisella jäsenellä on sanavaltaa sen toimintaan. Tätä sanavaltaa pääsee parhaiten käyttämään joko loppuvuodesta järjestettävässä Huippukokouksessa tai lukuvuoden loppuun sijoittuvassa Kevätkokouksessa.

HUOMULI: Vaikka ”kokous” saattaa jo sanana kalskahtaa vähän viralliselta ja ikävältä, tekee TOKYO parhaansa sen eteen, että myös nämä virallisempaa linjaa edustavat tapahtumamme edustaisivat tokyolaisia ja tokyolaisuutta. Eli olisivat ihan silleen hauskoja ja helposti lähestyttäviä. Eli pelko pois ja paikalle vaan urhoollisin sydämin!

Huippukokous on se TOKYOn päättävä elin (sori kapulakielestä), joka valitsee yhdistyksen seuraavan vuoden hallituksen ja päättää myös muut TOKYOn seuraavan vuoden Tärkeimmät Asiat.

Hallitus valitaan paikan päällä kokouksessa äänestämällä. Äänioikeutettuja ovat kaikki kokouksessa paikalla olevat TOKYOn jäsenet. Hallitukseen valitaan kymmenen jäsentä ja puheenjohtaja. Hallituskausi kestää tammikuusta joulukuuhun (tosin kesällä ollaan tietysti lomalla).

Jos hallitukseen hakeminen kiinnostaa juuri Sinua, tulee hausta lisätietoa juurikin näille uu niin upeille nettisivuille (www.tokyo.fi) siinä vaiheessa vuotta, kun Huippukokous alkaa häämöttää horisontissa. Hallitushakuun liittyviin kysymyksiin vastaavat kaikella innolla ja tarmolla myös TOKYOn kulloinenkin hallitus ([email protected]).

Muut Tärkeimmät Asiat tarkoittavat käytännössä sitä, että kokouksessa käydään läpi tulevan vuoden toimintasuunnitelma (eli mitä silloin pitäisi tapahtua) ja budjetti ($). Vaikka varsinaiset päätökset lyödään lukkoon vasta kokouksessa, ajatuksia ja toiveita koskien TOKYOn seuraavan vuoden toimintaa voi myös mailailla TOKYOn hallitukselle jo etukäteen (jo yllämainittu [email protected]).

Kokouksessa tehdyt hyperviralliset päätökset sinetöidään yleensä kuplajuomalla (jee bileet).