TOKYOn Kevätkokous

kutsu kevätkokous 2014TOKYO pitää vuosittain vähintään kaksi varsinaista kokousta. Varsinaiset kokoukset poikkeavat hallituksen kokouksista siten, että niissä äänivalta on kaikilla yhdistyksen jäsenillä. Varsinaisissa kokouksissa voidaan myös tehdä päätöksiä joihin hallituksen päätös ei yksinään riitä.

Tämä teksti käsittelee lukuvuoden lopussa järjestettävää kevätkokousta. Loppuvuodesta galaksit räjäyttelevästä Huippukokouksesta voit lukea lisää täältä.

Elikkäs, kevätkokouksessa käydään läpi, minkälaisia tapahtumia ja sankaritekoja TOKYOn vuoteen on sen ensimmäisen puolikkaan aikana mahtunut. Myös hallituksen täydennyshaku sijoittu kevätkokoukseen (jos siis tästä vallan ja kauneuden keskipisteestä on paikkoja vapautumassa – joskus on ja ja joskus taas ei). Niin ikään kokouksessa käydään läpi edellisen kalenterivuoden vuosikertomus (lisää tapahtumia ja sankaritekoja) ja tämän jälkeen myönnetään vastuuvapaus tällöin puikoissa olleelle hallitukselle.

Kuulostaako vähän turhan kuivalta ja viralliselta? Ei hätää, onhan kyseessä kaikkea pahaa ja tylsää karttava sydänten opiskelijajärjestömme TOKYO! Vaikka kokouksessa onkin käytävä tietyt pakolliset jutut läpi, pyrimme täysin sydämin ja vilpittömin mielin tarjoamaan jäsenillemme mahdollisimman lempeän kokouskokemuksen. Erittäin huomionarvoista on myös mainita, että kokouksessa on perinteisesti ollut tarjolla yhtä jos toistakin naposteltavaa ja virallisen osuuden jälkeen on ollut tapana nostaa malja tai kaksi.