TOKYOn Kevätmyyjäiset

Näyttökuva 2014-9-7 kello 7.39.11
Kevätmyyjäisissä esimerkiksi grafiikka käy kaupaksi, ystävyyden ja #tokyolove:n kukkiessa myyntityön rinnalla.

TOKYOn Kevätmyyjäiset ovat joulumyyjäistemme pikkusisartapahtuma. Näiden kahden keskinäinen ero syntyykin lähinnä siitä, että kevätmyyjäiset järjestään keväällä ja joulumyyjäiset jouluna. Kevätmyyjäiset ovat myöskin joulumyyjäisiä lyhyemmät, sillä ne kestävät kolmen sijaan vain yhden päivän. Tämän ansiosta myös myyntipöytien hinta on tokyolaisille alhaisempi kuin talvisessa ostoskarnevaalissamme.

Muuten tapahtumat ovatkin sitten keskenään aika samanlaiset. Tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan Arabian kampukselta (Hämeentie 135c) löytyvässä Mediakeskus Lumessa. TOKYOn myyjäisille tyypillisesti jäsentemme kätten taitoja esittelevä valikoima on vuosittain ollut millä tahansa mittapuulla mitattuna laaja, laatutason pysyessä kuitenkin pelkässä timantissa. Myyjäisistä on perinteisesti löytynyt myös TOKYOn ylläpitämä kahvila.

Kevätmyyjäiset ovat yleensä sijoittuneet toukokuulle. Viime vuosina TOKYO on pyrkinyt järjestämään kevätmyyjäiset samaan aikaan Arabian katufestivaalin kanssa, muuttaen koko kaupunginosan päivän ajaksi yhdeksi hulinaksi ja vilskeeksi.