Retropelejä Kipsarissa

NintendonurkkaKipsariin on kesän aikana tehty pieniä kunnostustöitä ja parannuksia, joista näkyvimmät lienevät viimeksi 10 vuotta sitten käytössä ollut ”maitoa, herkkuja, säilykkeitä” -valokyltti, sekä sohvanurkkaan ilmestynyt Nintendo.

Nintendonurkkaan tullaan vaihtamaan joka viikko uusi pelikasetti, jonka avulla Kipsarin asiakkaat pääsevät ottamaan toisistaan mittaa. Ensimmäisenä kasettina toimii kolmen pelin yhdistelmä, joka sisältää klassikot Super Mario Bros., Tetris ja Nintendo World Cup.

Itse konsoli on sijoitettu TV:n päälle omaan säilytyslaatikkoonsa, jonka on suunnitellut ja toteuttanut Kipsarin hallituksen jäsen Mikko Akkola. Boksi on tehty kokonaan kierrätysmateriaaleista. Peli- ja konsolivalikoimaa kuratoi puolestaan Kipsarin hallituksen puheenjohtaja Ilmari Arnkil. Jatkossa tullaan näkemään myös muiden retrokonsolien aarteita.

Suurin osa Kipsarin muista parannuksista ja kunnostuksista on tehty varastotiloihin, asiakkaita kuitenkaan unohtamatta. Vuosien odotuksen jälkeen vessoihin on saatu koppien sisään ovenkahvat ja koukut vaatteille! Palautetta Kipsarista, Nintendonurkasta ja muusta aiheeseen liittyvästä voi sujauttaa TOKYO Loungen vieressä olevaan postilaatikkoon tai suoraan hallitukselle osoitteeseen ilmari.arnkil (ät) aalto.fi.

Facebookin käyttäjät voivat saada Kipsarin ruokalistat suoraan feediinsä tykkäämällä Kipsarin sivuista Facebookissa.

NewsKommentit pois päältä artikkelissa Retropelejä Kipsarissa