Stomp @ Aalto High5

STOMP

 

Kuule! On aika taiteilijahampuusien ryömiä Arabian kampuksen pimeistä ateljeista ja näyttää nenänpäätään Aalto-yliopiston muulle väelle (tahtoivat he sitä tai eivät.) Tartu rumpukapulaasi ja tule tamppaamaan, tällä kertaa s i k k e i s o s t i.

Aalto-yliopisto juhlii viisivuotissynttäreitään Dipolissa torstaina 26.2. Aalto High5-nimisessä tapahtumassa. Professorit, henkilökunta ja isot_kihot tulevat ihastelemaan touhukkaan vauvansa ja lempilapsensa aikaansaannoksia ja on hyvä tilaisuus näyttää mistä ARTSilaiset on tehty käsittämättömistä aikataulusuorituksista, kipsarin tuoleista, potkusta ja groovesta (kahdeksannessa potenssissa) lössistä partiolaisen asenteella varustettuja toiminnan sankareita sekä pienestä määrästä vandalismia?

Tokyo ry-ylänimikkeen alla jokainen ARTSin opiskelija on nyt kutsuttu osallistumaan STOMP-henkiseen interventioon joka suoritetaan Dipolissa koko kansan nenän alla jossakin kohtaa juhlapäivää kello 14-18 välillä. Tule tässä eventissä myöhemmin kerrottavaan aikaan ensimmäiseen (ja ainoaan?) harjoittelumiittinkiin, jonka jälkeen olemme valmiit valloittamaan kansan sydämet rumpukapuloin, aaltovaasein, -jakkaroin ja #tokyoloven voimin. Kaikki on tervetulleita messiin! Kurkkaa tarkemmat tiedot täältä.

Kommentit pois päältä artikkelissa Stomp @ Aalto High5