Tapahtumarikkauden ja -rakkauden taso huipussaan

Viime viikkojen aikana TOKYOn arki on ollut millä tahansa mittapuulla katsottuna pelkkää juhlaa. Kuluneisiin kahteen viikkoon on mahtunut yhtä jos toistakin bilettä. Eli jos vähän kerrataan, niin maljoja on nostettu ainakin seuraavissa merkeissä:

STARTARTS!
Nyt kolmatta kertaa järjestetty StartARTS! avasi ARTSin syyslukukauden tiistaina 26.8.2014 Ravintolalaiva Wäiskillä.
Mainio meininki, ihania viirejä ja sillanalusbileet varmuudella hyvät, aina! Mukavaa kun oli paljon vaihtareita ja uusia ykkösiä ja vanhoja tyyppejä! Myös Maskeradin teema (The Bollywood Hospital) paljastettiin muun juhlahumun lomassa.
Huikean Fanny Hagan ikuistamat tapahtumakuvat ovat täällä.

AALTO PARTY
Aalto Party järjestettiin tiistaina 2.9.2014 Otaniemessä. Kuten nimestä saattaa päätellä, kyseessä olivat Aallon bileet.
TOKYO kantoi kortensa kekoon pistämällä Maskeradin teeman hengessä Bollywood-henkisen kojun pystyyn. Kojulla rakkauden gurut lukivat ihmisille kädestä heidän kohtaloitaan.
TOKYOn hallituksen koulutuspolitiikkavastaavanakin tunnettu sydänten Olli-Pekka Peltomäki ikuisti pikku basaarimme tunnelmia. Kuvat ovat täällä.

KULTA-AIKA
Kulta-aika, eli ensimmäinen pääkaupunkiseudun taide- ja kulttuurialojen opiskelijoiden yhteispiknik, järjestettiin keskiviikkona 3.9.2014.
Juhlat alkoivat piknikillä Katri Valan puistossa ja jatkuivat Vapaan Taiteen tilaan. Sää helli osanottajia, taide-ja kulttuurialojen opiskelijat nautiskelivat viimeisistä kesäpäivistä ja juhlahumusta yhdessä. Uudet ja vanhat opiskelijat pääsivät tutustumaan toisiinsa ja juhlatunnelmaa nostivat myös uu niin upeat kasvomaalaukset ja glitterkoristeet sekä livemusiikki.
Party-Peltomäki otti kameransa mukaan tännekin. Katso kuvat täältä.


Ja lisää on tulossa! Kunhan pahin bilevaihe on saatu alta pois, on aika keskittyä myös muiden aktiviteettien harrastamiseen. Tässä niistä päällimmäiset, loput löytyvät kalenteristamme.

TOKYOn KIERRÄTYSKESKUS
TOKYOn Kierrätyskeskus järjestetään toista kertaa sunnuntaina 14.9.2014 Kaffila Bokvillanissa. Ensimmäinen tapahtuma sijoittui kesäkuun 2014 alkuun ja keräsi huiman suosion.
Nappaa nippu itsellesi tarpeettomia vaatekappaleita mukaan ja löydä niiden tilalle uusia aarteita!
Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä, Facebook-event on täällä.

TOKYO INTERNATIONAL FOOD FAIR
Ihkaensimmäinen TOKYO International Food Fair pistää pöydät koreaksi keskiviikkona 8.10.2014 Taiteen laitoksen aulassa (Arabian kampus, 5. krs).
Tapahtuma järjestetään nyyttärien merkeissä. Pääsymaksuna toimivat tokyolaisten itse valmistamat ruokaherkut, joiden alkuperät sijoittuvat ympäri maailman.
Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä, Facebook-event on täällä.

ARTS SPEED MEETING
ARTS Speed Meeting on tapahtuma, jota TOKYO järjestää aina silloin tällöin yhteistyössä Aalto Media Factoryn kanssa. Seuraava Speed Meeting järjestetään keskiviikkona 9.10.2014.
Homman ideana on ammatillisemman pikadeittailun hengessä kertoa omista taidoistaan ja projekteistaan kanssaopiskelijoille. Varsinaisen Speed Meeting -osuuden jälkeen tapahtumassa on tarjolla virvokkeita ja aikaa vapaalle rupattelulle.
Lisätietoa tapahtumasta löytyy täältä, Speed Meetingin Facebook-ryhmä taas täältä. Itse tapahtuma on täällä ja ilmoittautuminen on auki 1.10.2014 asti täällä.

Kommentit pois päältä artikkelissa Tapahtumarikkauden ja -rakkauden taso huipussaan