Tervetuloa uusi taikkilainen!

Taikkilaisena olet osa suurta ja monimuotoista perhettä, joka koostuu tulevaisuuden suurista taiteilijoista ja muotoilijoista. Yhdessä opiskelutovereittesi kanssa muodostatte yhteisön, jonka rikkaus mitataan luovuudessa. Taikkilaisuus on monelle suuri ylpeyden ja ilon aihe, onhan koulumme ainutlaatuinen niin Suomessa kuin maailmallakin.

Taikkilainen opiskelijakulttuuri on myös luonteeltaan ainutlaatuinen ja jatkuvassa muutoksessa sukupolvien vaihtuessa. Taikkilaisutta onkin vaikea määritellä, sillä se koostuu mitä erilaisimmissta ilmiöistä ja ihmisistä. Yhdistävänä tekijänä onkin se rakkaus ja intohimo millä taikkilaiset suhtautuvat omaan alaansa ja sitä kautta opiskeluunsa.

Aalto ARTSissa toimii kahdeksan ainejärjestöä ja arkkitehtikilta, sekä kaikilta aloilta taikkilaiset yhteen kokoava TOKYO. Yhdessä nämä tahot rakentavat ja luovat taikkilaista kulttuuria, sekä huolehtivat taikkilaisten asemasta koulussaan ja yhteiskunnassa. Oman alasi opiskelijoihin, eri vuosikursseilta, tutustuu helposti ainejärjestöjen kautta, jotka järjestävät matkoja, juhlia ja tapahtumia. Muiden alojen opiskelijoita taas kohtaa TOKYOssa.

TOKYO edustaa taikkilaisia Aalto-yliopistossa ja yhteiskunnassa. TOKYOn tehtävä on tehdä maailmasta parempi paikka taikkilaisille ja tuoda taikkilaisia yhteen. Tänä vuonna TOKYO juhlii 51. syntymäpäiväänsä järjestämällä jälleen kerran Suomen suurimmat ja upeimmat naamiaiset Arabia Maskeradin! Joulun alla taikkilainen design ja taide vaihtaa omistajaa TOKYOn huippusuosituissa joulumyyjäisissä. TOKYO tarjoilee myös erinomaista kasvisruokaa ja tarpeen vaatiessa myös iltapäiväbisset omistamassaan ravintola Kipsarissa, TaiKin kellarikerroksessa.

TOKYOn toimintaan pääsee mukaan helpoiten piipahtamalla TOKYOn toimistolla, joka sijaitsee Kipsarin vieressä. Tervetuola!

News, SliderKommentit pois päältä artikkelissa Tervetuloa uusi taikkilainen!