TOKYO 55 vuotta -juhlanäyttely Beta Space:ssa Otaniemessä 25.8.-10.9.2016

TOKYO: 55 Years of Being Organized -näyttely avautui galleriatila Beta SPACE:en elokuun 25. päivä.

TOKYOn 55. juhlavuoden näyttely kertoo järjestön historiaa, joka alkaa vuodesta 1961 ja aiemminkin. Näyttely osoittaa, että opiskelijajärjestöillä on aina ollut tärkeä rooli yliopistossa. Järjestöt ovat edustaneet jäsentensä arvoja ja tavoitteita sekä vaikuttaneet tärkeisiin koulutusta hallinnoiviin instituutioihin. Järjestöt ovat myös luoneet käytäntöjä, organisaatiokykyä ja tietotaitoa monille sukupolville.

Näyttelyn kuraattorina on toiminut toisen vuoden maisteriopiskelija Emilio Zamudio taiteen laitoksen ViCCA-ohjelmasta. Zamudio pääsi tutustumaan TOKYOn arkistoihin sekä haastatteli entisiä ja nykyisiä opiskelijajärjestön jäseniä ja hallituksen jäseniä. Näyttely esittelee yhden Suomen aktiivisimman opiskelijajärjestön vaikeuksia ja voittoja.

Nyt uusien opiskelijoiden saapuessa Aalto-yliopistoon on näyttely hyvä muistutus siitä miten koulun historiaan on vaikuttanut menneiden aikojen opiskelijoiden antama panos ja heidän luoma energia. Uudet opiskelijat pitävät samaa henkeä pystyssä ja omalla tavallaan päivittävät tätä vanhaa kulttuuria osaksi Aalto-yliopiston yhteistä kulttuuria.

TOKYO: 55 Years of Being Organized -näyttelyyn pääsee tutustumaan beta SPACE -tilassa (Otakaari 1 X, Espoo)  25.8.-10.9.2016.

Avoinna: Ma -To 9 – 18, Pe 9 – 15, La 10 – 15, Su kiinni

Events, NewsKommentit pois päältä artikkelissa TOKYO 55 vuotta -juhlanäyttely Beta Space:ssa Otaniemessä 25.8.-10.9.2016