TOKYO Poppoo – tunnetusti huippujuttu

poppoo_webHaluatko tietää mitä koulussamme ja sen pinnan alla oikein tapahtuu?

TOKYO Poppoo on TOKYOn nopean ja hitaan toiminnan joukot, vapaaehtoinen aktiiviryhmä, joka poimii rusinat pullasta: toimintaan ei tarvitse sitoutua mutta kaikki TOKYOn tarjoamat mahdollisuudet ovat poppoolaisten käden ulottuvilla.

Arabia Maskeradin järjestely on ehkä eniten poppoolaisia perinteisesti puhutellut homma, mutta mahdollisuuksia on osallistua TOKYOn toimintaan tapahtumanjärjestelystä koulutuspolitiikkaan. Uuden kampuksen suunnittelu, Nintendoturnaus Kipsarissa, julisteiden suunnittelu, Loungella kahvittelu, you name it!

Poppooseen liittymällä pääset toiminnan ja tiedonlähteiden kultasuoneen. Tee näin: Ilmoita meille mailitse ([email protected]) mistä olet kiinnostunut, liity Poppoo-ryhmään Facebookissa, täytä Poppoo liittymislomake Kipsarin käytävältä ja palauta se käytävän postilaatikkoon tai TOKYOn palvelupisteelle tai toteuta vaikka kaikki edellämainitut konstit jos siltä tuntuu. Poppoo-vastaava TOKYOn hallituksessa on Sipilän Satu, jolle voi myös pistää viestiä jos siltä tuntuu.

Poppoon tämän syksyn eka tapaaminen on keskiviikkona 1.10.2014 kello 17 TOKYO Loungella (+ilimasta kahvia). Tuu messiin!

Kommentit pois päältä artikkelissa TOKYO Poppoo – tunnetusti huippujuttu