TOKYOn huippukokous 18.11. @ Media Factory

Parasta mitä vuonna 2016 voi TOKYOlaiselle tapahtua on toimia hallituksessa tai Poppoossa koko vuosi. Iloinen joukkomme etsii jälleen uusia nohevia tyyppejä, ja ehkä juuri sinä voit olla se onnekas joka pääsee hääräämään kaikkien muiden mainioiden kanssa! Tulepa siis Huippukokoukseemme, tenttaa vielä hetken istuvaa hallitusta, tinaa vähän boolia, syö murkinaa ja hae mukaan toimintaan! Morjes mikä diili!

Lisää tietoa hallitukseen ja Poppooseen hakemisesta ja pesteistä ohessa ja Huippukokouksen Facebook-tapahtumasta

❤❤❤ SINULLE, jota asioihin vaikuttaminen, valta, hauska ja huikea vuosi 2016 kiinnostaa ❤❤❤

Hallituksessa avoinna olevat pestit ovat

Puheenjohtaja
Varapuheenjohtaja
Kampusasioiden vastaava
Otaniemen tilavastaava
Koulutuspoliittinen vastaava
Sosiaalipoliittinen ja hyvinvointivastaava
Kaksi Sheryliä (tapahtumat ja kulttuuri)
Kaksi viestinnän vastaavaa
Yrityssuhde- ja työelämävastaava
Uusien opiskelijoiden vastaava
ja kansainvälisistä asioista vastaava henkilö

Osa pesteistä hoituu toisen ohella, ja koko hallitus tietenkin hoitaa yleistä toimintaa yhtenä ryhmänä! Tarkemmat kuvaukset pesteistä ja eri sektoreista löydät sivultamme. Hallituksessa voi olla enintään 11 jäsentä, puheenjohtaja mukaanlukien.
Jos olet kiinnostunut hallituspestistä, kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä tämän vuoden toimijoihin ja kysellä, millaista on ollut!

Lisäksi rekrytoimme tänä vuonna V I R A L L I S E N ❤ Poppoon ❤! TOKYOn toiminta korkeakoulussamme tuppaa olemaan niin laajaa kun on kaksi kampustakin, että yhä suurempi apukäsien joukko on tarpeen. Poppoo-joukkiota johtaa toinen Sheryl, ja heidän tehtävänään on huolehtia siitä, että koko koulu täyttyy iloisista, asiallisista ja uusista ARTS-tapahtumista!

Olisimme kiitollisia, jos kertoisit meille etukäteen mahdollisesta kiinnostuksestasi hallitusta tai POPPOOta kohtaan. On kuitenkin mahdollista myös poksahtaa kokoukseen paikan päälle ja tulla valituksi! Joka vuosi kaikki ovat pärjänneet taustasta riippumatta, ja eeppistä on ollut!

Laita siis viestiä tulemaan osoitteeseen hallitus (att) tokyo.fi, ja kerro vähän itsestäsi ja siitä mikä kiinnostaisi!

Uncategorized @fiKommentit pois päältä artikkelissa TOKYOn huippukokous 18.11. @ Media Factory