TOKYOn joulumyyjäiset 27.-29.11.

TOKYOn perinteiset joulumyyjäiset pistävät jälleen kansan lämmön- ja rakkaudenkaipuiset mielet sekaisin lämmöllään ja rakkaudellaan. Marraskuun viimeisenä viikonloppuna 27.-29.11 Mediakeskus Lumessa yli kaksisataa lahjakasta opiskelijaa Aalto ARTSista myyvät taidetta ja designiä jonka seasta taatusti jokainen löytää uniikeimmat joululahjat, -koristeet ja -kortit. Myyjäiset alkavat perjantaina kello 12 ja iloinen meininki jatkuu sunnuntaihin kello kuuteen.

Joulumyyjäisissä väkeä ilahduttaa Kino Sheryl erityisesti lapsille suunnatulla ohjelmistollaan, jolloin piltit voivat nauttia elostaan vanhempien kierrellessä rauhassa myyjäishumussa. Lippuja näytöksiin saa paikan päältä ja Kino Sherylin nettisivuilta www.kinosheryl.fi Myös perinteinen Cafe TOKYO tarjoaa hengähdytauon ja virkistystä glögin, suolaisten ja makeiden leivonnaisten muodossa.

Suuri osa myyjistä vastaanottaa vain käteistä. Nähdään marraskuussa kun tuttu Lumen käytävä muuttuu jälleen tapahtuma paikaksi yhdelle tunnetuimmista suomalaisista joulumyyjäisistä.

Lisää ajankohtaista tietoa löydät myyjäisten facebook-tapahtumasta.

https://www.facebook.com/events/728450437298996/