TOKYOn uusi hallitus ja toimintasuunnitelma vuodelle 2017 päätetty!

Uusi vuosi synnyttää tullessaan uudet haasteet. Näitä haasteita ratkomaan tarvitaan aivan uudet toimijat! TOKYOn huippukokous (24.11.) on onnekkaasti löytänyt keskuudestaan yksitoista mitä soveltuvinta tyyppiä toteuttamaan järjestön toimintaa tulevana vuonna. Tässä ovat TOKYOn uudet toimijat vuodelle 2017:hallitus2017

Elina Kuutti, hallituksen puheenjohtaja, kuvataidekasvatus
Elias Broms, muotoilu
Astria Excell, sisustusarkkitehtuuri
Anssi Karjala,  muotoilu
Sanna Koskimäki, kuvataidekasvatus
Roope Laukkanen, kuvataidekasvatus
Eemil Lyytikkä, muotoilu
Matilda Palmu, Product and Spatial Design
Tuike Rantanen, muotoilu
Liisa Vuorenpää, sisustusarkkitehtuuri
Mikko Latva-Käyrä, Information Networks ( sääntömuutoksen mennessä läpi seuraavassa yhdistysksen kokouksessa)

Toivottakaamme onnea koko uudelle TOKYOn hallitukselle!

 

Huippukokouksessa hyväksyttiin myös tulevan vuoden toimintasuunnitelma, joka määrittelee toiminnan keskeiset linjat ensi vuodeksi. Tässä kaksi yleistä nostoa toimintasuunnitelmasta:

TOKYO kahdella kampuksella: Vuoden 2017 tärkeimpiä painopisteitä on TOKYOn muuttuminen selkeästi kahden kampuksen yhdistykseksi, kun enää puolet korkeakoulun opiskelijoista opiskelee Arabian kampuksella. Kahden kampuksen haasteeseen vastataan tietoisella Otaniemeen suuntaavalla etukenolla, sillä TOKYOn näkyvyys Otaniemen ARTSilaisille yliopiston pääkampuksella on toistaiseksi pientä. Vuonna 2017 hallitus kokoustaa aiempaa aktiivisemmin Otaniemen tilassa, ja kehittää sen käyttöä jäsenistölle lähestyttäväksi. Pääpainon siirtyminen uudelle kampukselle näkyy myös tapahtumapaikkojen valinnassa.

Siirtymävaiheen TOKYOsta kaikkien TOKYOksi: ARTSin opiskelijayhteisö on hajonnut pieniin eristyneisiin kuppikuntiin. Jotta TOKYO voi todella edustaa ARTSin opiskelijoita, tulee kaikkien ARTSilaisten kokea TOKYO omakseen. Eri pääaineiden ja niitä edustavien järjestöjen yhdistäminen TOKYOn normaaliin toimintaan ja tapahtumiin on tärkeää sekä henkisesti, että konkreettisen tekemisen tasolla. TOKYOn tulee myös pystyä tukemaan muiden järjestöjen toimintaa ja yhteisöllisyyttä tehokkaammin. Tähän hyvä keino on muiden toimijoiden tapahtumien kokoaminen, niistä viestiminen ja niihin osallistuminen. Yhteistyötä ARTS järjestöjen kanssa tehtävä yhteistyö on aloitettava jo ennen varsinaista TOKYOn toiminnan starttaamista. Vuoden 2017 keskeisenä tavoitteena on miettiä miten rakennetaan kaikkien TOKYO.

 

Koko toimintasuunnitelman voi lukea täältä: tokyontoimintasuunnitelma2017

Kommentit pois päältä artikkelissa TOKYOn uusi hallitus ja toimintasuunnitelma vuodelle 2017 päätetty!