Työpaikka: Hae ARTSiin tutorkoordinaattoriksi / opaskoordinaattoriksi!

HAETAAN TUTORKOORDINAATTORIA ARTSIIN!

Haku päättyy 25.1.2018.

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun oppimispalvelut (LES ARTS) hakee tutorkoordinaattoria määräaikaiseen, osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tehtävään haetaan läsnä olevaa ARTSin tutkinto-opiskelijaa.

Työsuhteen kesto: helmikuu 2018 – tammikuu 2019 (aloitus mahdollisimman pian)

Työaika: osa-aikainen n. 10h / viikko

Palkka: 14e/h

Tutorkoordinaattorille kuuluvat tehtävät:

  •      ARTSin uusien tutkinto-opiskelijoiden opiskelijatutoreiden rekrytoiminen, kouluttaminen ja tutortoiminnan koordinointi.
  •      Tutorkoordinaattori varmistaa, että laitosten vastuututoreilla, KV-tutoreilla ja vapaaehtoisilla opiskelijatutoreilla on tarvittavat tietotaidot uusien opiskelijoiden opastamiseen opiskeluun, opiskelijaelämään ja yliopistoyhteisöön liittyvissä asioissa.
  •      Tehtävään sisältyy ARTSin orientaatioon sekä opiskelijapalveluiden toimintaan liittyviä tehtäviä.
  •      Koordinaattori toimii yhteistyössä ARTSin opiskelijapalveluiden sekä Aallon eri opiskelijajärjestöjen kanssa ja järjestää yhdessä opiskelijajärjestöjen ja tutoreiden kanssa tapahtumia.

Tehtävä vaatii Aalto-yliopiston ja erityisesti ARTSin opintojen ja koulutuksen tuntemusta. Tehtävässä katsotaan eduksi yliopistoyhteisön toimintakulttuurin tunteminen, kokemus projektiluonteisista työtehtävistä ja koulutuksen itsenäisestä suunnittelusta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa. Toisen kotimaisen kielen osaaminen sekä kokemus aiemmasta tutortoiminnasta katsotaan eduksi.

Hakuaika: 12.1.-25.1.2018

Tehtävästä kiinnostuneita pyydetään toimittamaan vapaamuotoinen sähköinen hakemus (pdf, maks. yksi A4) sekä CV opiskelijapalveluiden tiiminvetäjä Jyri Äärilälle 25.1.2018 mennessä. Oppimispalvelut varaavat mahdollisuuden haastatella hakijoita.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelija, opiskelijapalveluiden tiiminvetäjä Jyri Äärilä.

050 4684 140

jyri.aarila@ aalto.fi

HAETAAN OPASKOORDINAATTORIA ARTSIIN!

Haku päättyy 25.1.2018.

Aallon kouluissa toimii opiskelijoita oppaina kertomassa Aallossa opiskelusta ja toiminnasta toisen asteen oppilasryhmille sekä kiinnostuneille hakijoille. ARTSissa tätä toimintaa koordinoi opaskoordinaattori, joka myös itse toimii oppaana.

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun oppimispalvelut (LES ARTS) hakee opaskoordinaattoria määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen. Opaskoordinaattorin tehtävä on opiskelijalle suunnattu tehtävä. Tehtävänä on opiskelijamarkkinoinnin ja -rekrytoinnin edistäminen toisen asteen oppilasryhmille ARTSin opasringin vastaavana ja ARTSin opastusten koordinoijana.

Työsuhteen kesto: 1.2.2018 – 30.6.2018 (aloitus mahdollisimman pian)

Työaika: osa-aikainen, max 25h/kk

Palkka: 14e/h

Opaskoordinaattorille kuuluvat tehtävät:

  •      ARTSin sisäisen opasringin koordinointi ja oppaiden rekrytointi
  •      Opastusten järjestämisen koordinointi ja aikataulutus, yhteyshenkilönä toimiminen
  •      yhteistyö Aallon hakijapalveluiden kanssa
  •      Hakuinfojen järjestäminen yhteistyössä ja osallistuminen Aallon tason hakuinfoihin tai vastaaviin hakijamarkkinointitapahtumiin, esim. Koe Kampus
  •      Suomenkielisten ja kansainvälisten vierailuryhmien opastus
  •      ARTSin opintojen esittely toisen asteen oppilaitoksissa

Tehtävä vaatii Aalto-yliopiston ja erityisesti ARTSin opintojen ja koulutuksen tuntemusta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan järjestelmällisyyttä sekä itsenäistä ja omatoista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitaan hyvää englannin kielen hallintaa.

 

Hakuaika: 12.1.-25.1.2018

Tehtävästä kiinnostuneita pyydetään toimittamaan vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen [email protected]

Lisätiedot tehtävästä suunnittelija, tiiminvetäjä Mari Kekola, 050-411 0884

Uncategorized @fiKommentit pois päältä artikkelissa Työpaikka: Hae ARTSiin tutorkoordinaattoriksi / opaskoordinaattoriksi!